Tymon Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ale to nie sztuka. To na razie mazanie tylko. W sumie fajność też mogę podważyć w tym przypadku. UP! Cały czas to robię, właśnie dostałeś 2go warna za to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ...róg wyleczony down: ale wpadłeś(buhahahahahahha) off:kiedy kończy się ranga chicken(po ilu postach?) Tymon: Za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @Tymon: ale jestes ;( po prostu nie chcialem nabijac postow :P poza tym chodzilo mi o rysunek, nie o regulamin :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Mniejsza. Lepiej napisz nowego posta. Miejsca w bazie danych nie zabraknie. =P Damianx, Ty też wpadłeś! =D UP! Za 10 punkt regulaminu! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No wiesz! za takie coś.. Jak tak mogłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No mogę dać za offtopa, posty nic nie wnoszące do wypowiedzi albo za takie jedno zdaniowe wypowiedzi. Regulamin to w końcu regulamin. Nie mam ochoty naciągać tych praw pod publikę. Dziękuję za uwagę. Proszę wracać do tematu. x) Po trzecim ostrzeżeniu w ciągu dnia zacznę blokować konta. Na przykład na tydzień. K? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ..no przecież fajne jest Zasmucę cię - to nie jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 To wygląda jak przeskalowane w paincie nieumiejętnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Już lepiej by wyglądało, jakbyś narysował połowę tego oka, a potem odbicie lustrzane byś dał i by były dwie symetryczne połówki, bo tak to z deka szajsowato wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No to czas na moje 2 pracki :D Ten muscle car miał być do GM City 2008, ale projekt coś nie idzie, więc jest tutaj :P Dałem 2x2 żeby było lepiej widać. Druga praca to jakiś tam czołg wymyślony z pamięci na jakiejś tam pustyni. Możliwe, że należałoby powiększyć, żeby zobaczyć wszystkie detale, ponieważ chyba użyłem za małego kontrastu kolorów :D EDIT: zmieniłem czołg na .png bo .gif mi kolorki wyżarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no to i cos odemnie: - w tym wypadku orginal byl wiekszy o 2-3 pixele, stretch delikatnie rozmywa krawedzie w takim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No i niemiałem pomysłu... lecz z racji tego że lubie rysować takie znaczki na kartce... (ala tatuaże) postanowiłem zrobić to w paincie. Oto jakiśtam zaczek: Wydaje mi się że ciekawe nawet... I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Każdy lubi rolki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Za dużo zbędnych pikseli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Poprawiłem lewą dolna krawędź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 @UP: serio? troche brutalne wyszło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 coco nie no ty nastepnym ######aszczym grafikiem jestes na tym forum :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Oto hełm zrobiony przeze mnie. Pierwszy raz zrobiłem dithering... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 i ci nie wyszedl zbytnio... :P serio to cieniowanie (swiatlo) troche takie krzywe :P no ale ja tez nigdy nie bylem w tym dobry totez juz nie cieniuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 KubaGM fajny znaczek :) PS Kuba wbij na gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 @copoconaco: Fajne... :X A ten 2. miecz jakiś znany... :V Chyba nie ty jeden miałeś taki pomysł. ;o @Damianx: Ćwicz, ćwicz... :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 ..no i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Nie chce cię krytykowac,ale zadna twoja praca mnie się nie podobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 @Damianx: Moim zdaniem już lepiej trochę... Ale IMHO powinieneś kilka prac zrobić i dać w jednym poście, a nie co kilka minut pisać nowe posty... ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Up: Ale wtedy bym złamał punkt 10 regulaminu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Chodzi mu o to byś zrobi kilka prac i dopiero wtedy pokazywał je - w jednym poście. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Aha, to wszystko wyjaśnia...jakoś po tym warnie stałem się za nadto czujny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ty sobie żarty robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 grela juz chyba widzialem ta twoja grafe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi