propaganja Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zabawa nowa technika cieniowania (cenzura dla wrazliwych) wersja bez cenzury w linku: http://img593.imageshack.us/i/maskag.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 <fap> <fap> <fap> A na serio to Ta jest dużo lepsza niż tamta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zdecydowanie lepsze, co nie znaczy, że tamto było złe :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dzieki :) edit. wersja odrobine poprawiona: http://img203.imageshack.us/i/maskacz.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Propa, od kiedy ty się aktami zajmujesz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Na studiach mnie tylko rysowania aktow uczyli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Z Wojzaxem się nie zgodzę. Mnie się nigdy twój styl rysowania twarzy nie podobał. Ale te nowsze prace już mi się podobają. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Czy ja wiem czy poprawiona wersja dużo lepsza? Moim zdanie wole kolorystykę z pierwszego, aczkolwiek w poprawionej dobrze że poprawiłeś cień na brzuchu przez co nie wygląda jakby miała 2 pępki :D , oraz tą kreskę na udzie. No i zgięcie jej lewej ręki.. wygląda jakby miała po jego stronie wystający łokieć :D I ogólnie twarz bardzo średnio, ale podoba mi się cieniowanie brzuszka ;3 a. i włosy jeszcze jakoś tak dziwnie sztucznie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Moim zdaniem włosy są po prostu przetłuszczone. Co do twarzy to racja, że coś w niej jest nie tak. Zanim zjechał w dół strony myślałem, że to facet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Poprawione lepsze, ale kolorystykę zjebałeś trochę. Mimo wszystko genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 wlosy to ona ma mokre nie zadne przetluszczone :D Co do mordy to dlatego nosi maske :) Pokombinuje dzisiaj dalej z tymi kobietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 poprawione lepsze bo bez cenzury :D Edit:A nie, sorry, nie zauważyłem, że tam też była wersja bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 no to wersja poprawiona i ostateczna. Powrot do pierwotnych kolorkow, dziwne kreski na ciele wykasowane. http://www.digart.pl/praca/6171071.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wersja bez cenzury w linku: http://img842.imageshack.us/i/bauns.png/ A tu wersja jasniejsza i w cieplejszych nieco barwach. No i pytanko do was ktora wersja lepsza: http://img689.imageshack.us/i/baunskolorki.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jakby zakleić twa... ryj pan.. ogra na lewo to jest całkiem okej, tylko jeszcze chyba coś nie tak z pośladkami pani na prawo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Poslady sa luz :) Co do ryja to nie jest to ideal, ale mysle ze tez bez tragedi to wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 nos troche boli ale da sie go przezyc poslady okej kurde propa widac progress w twoich pracach oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Druga wersja lepsza. Chyba najlepiej z całego obrazka wyszły ci te czerwone włosy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dwójka lepsza, ale jeśli chodzi o kobiety to tylko czerwonowłosa wyszła genialnie. Brunetka jest okropna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no to trzeba popracowac jeszcze nad umiejetnoscia rysowania kobiecych ryjow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Teraz będę inny od innych i powiem coś, czego się nikt nie spodziewał po userze gmclanu. Nie otworzyłem wersji bez cenzuryBo mama w pokoju lolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Cos mniej erotycznego tym razem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 kojarzysz mi się ze stylem reggae. możne dlatego mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Może dlatego, że to Jamajskie barwy? Popatrz na czapkę. Praca ogólnie dobra, ale klatka piersiowa nieco za mała, przez co głowa jest nieproporcjonalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Glowa jest wielka celowo. Jak w 90% moich rysunkow zreszta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Świetne : D Ciepło od niej bije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 szybki rysunek machniety w godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Propa to myszką od ręki, zeskanowany szkic czy np tabletem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 tablet wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Propa, w tych cenzurowanych pracach powinieneś cenzurować twarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi