Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Stwierdziłem parę dni temu że ujowo mi to wnętrze wyszło i wywaliłem je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wybornie paskudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie udawaj niedostępnego :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 @Japan Fajne! To jakaś gierka będzie? edit: Co ci czarni teraz wyprawiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pacz mje na usta, neros - wyglądam na gościa, który robi gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ee.. a mogę dostać pytanie do publiczności? Albo.. e... ten telefon do Zbyszka chce! A tak serious to nie wiem czy wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jap, jak zrobisz wszystkie grafiki, podrzucisz ładny opis fabuły to Ci zakodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 pierwszy i trzeci rysuneczek prześliczny. Tymon, dobry pomysł, bo japan i tak nie zrobi, a szkoda żeby się takie grafiki marnowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Marnowały? Przecież to 2 minuty w programie graficznym MS Paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 To zrób takie? Tak czy siak się marnują, nawet jak to 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Japanstach Defence Force! Jak się podobają, nie ma sensu zmieniać. Poza tym, posadka grubego piksela jest cieplutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Japanstach Defence Force! Jak się podobają, nie ma sensu zmieniać. Poza tym, posadka grubego piksela jest cieplutka. Tylko na polskich forach gruby pixel to coś oryginalnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Czy ktoś dzisiaj w tym temacie wspominał cokolwiek o oryginalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 W zeszycie od biologii, przerabiane telefonem. Brzyyyyydkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 To w podstawówce już jest biologia ^^? A tak ogółem to średnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 W zeszycie od biologii, przerabiane telefonem. Brzyyyyydkie! <tu napis "Dead not"> Masz talent, inaczej tego ująć nie mogę :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No ANtY, znowu się wywiązuje dyskusja o sensie istnienia grubego piksela, a przecież to nie jest ważne ile się daną grafikę robi, tylko to czy komuś się ona podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 W zeszycie od biologii, przerabiane telefonem. Brzyyyyydkie! łotafak? Zaraz szczochem coś na ścianie napiszę i tez tutaj zamieszczę <_< I będzie bardziej cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No ANtY, znowu się wywiązuje dyskusja o sensie istnienia grubego piksela, a przecież to nie jest ważne ile się daną grafikę robi, tylko to czy komuś się ona podoba Sam ją wywiązujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Chodzi mi o dyskusje twą z japanem onym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Chodzi mi o dyskusje twą z japanem onym. Gdzieżbym ja się wdawał w dysputy z chamem onym, mościpanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 łotafak? Zaraz szczochem coś na ścianie napiszę i tez tutaj zamieszczę <_< I będzie bardziej cool. Hmmm... sprawdź pościel, może już masz szczochę? ;> U yeahhh, jesteś super! Taki słitaśny i wiesz, lubię Cię +1 ;* Słodki mój Tyyy, ale Ty fajny jesteś, no nie mogę... sweeeet =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Hmmm... sprawdź pościel, może już masz szczochę? ;> U yeahhh, jesteś super! Taki słitaśny i wiesz, lubię Cię +1 ;* Słodki mój Tyyy, ale Ty fajny jesteś, no nie mogę... sweeeet =) To jest po prostu przykre :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 ozeszkurwa darlix ale fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Aaaaa? Fail? O jejku, co mnie nie zabije to mnie wzmocni :> waksie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Aaaaa? Fail? O jejku, co mnie nie zabije to mnie wzmocni :> waksie ;) Pisze :D się xd wosku ;> =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie jestem aż w takim stopniu zainteresowany jego osobą. Aha, i nie jesteś śmieszny. I ja też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra Darlix, daj już spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 mógłby ktoś ocenić? jakby co to perka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi