Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 bardzo słabe, wygląda jak robione w photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nawet fajne tylko ten chodnik... Zrób go bardziej nieregularny tak jak ta druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 bardzo słabe, wygląda jak robione w photoshopie a tu hyc - bo w paincie ;) dla mnie rewelka wojzax ++ daj teraz wersję bez cieniowania i normalmapę do tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 dałbym plus jakbym jakiś miał btw. za dużo blooma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 to mockup oczywiście, ale pablo osiągnął już podobny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nawet niezłe, trzeba pochwalić. Choć plama krwi dość nienaturalna - przynajmniej moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 No może wyszła trochę nienaturalnie, ale myślę że będzie pasować do stylu, pokombinujemy z tą krwią jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Spróbuj ją trochę przyciemnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Gdy kończy się kostka kończy się i krew. Zrób ją trochę mniej uzależnioną od drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Taak... bo jak wszyscy wiemy, pomiędzy kostkami nie ma zagłębień ._. Wszystko jest płaskie jak stół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Krew trochę za jasna i powinna być półprzezroczysta, ale chodnik i tak git ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no rzeczywiście, teraz jest przeźroczysta w 55,826 %, sory, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no rzeczywiście, teraz jest przeźroczysta w 55,826 %, sory, mój błąd. Podoba mi się bardzo tekstura, kolorystyka, klimat. Płytki kwadratowe rzeczywiscie trochę za mocno oddzielone, jak nożem. Ale poza tym to zwykłe czepialstwo. A krwi to jeszcze jak żyję nie widziałam takiej przezroczystej, toż to oranżada, chyba jak się ją porządnie rozmaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Długo kminiłem jak zrobić tego typu skarpę, aż w końcu się udało:) Być może pokombinuje jeszcze z tą trawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jakaś taka... klockowata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 in game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Skoro już się bawisz teksturami to zrób ludka i skrzynie z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no rzeczywiście, teraz jest przeźroczysta w 55,826 %, sory, mój błąd. Ironia. Ale ja mówię prawdę, ta krew jest za przezroczysta i za jasna. Utnij sobie rękę, wyciśnij na chodnik, zrób zdjęcie i będziesz miał super przykład. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 a może to jest krew tętnicza rozcieńczona jakimś tanim alkoholem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 X w wersji kiedy się najedzie na niego myszką Zwoje rozwijają się po najechaniu na nie. Na tabliczce info o graczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 gustowne :thumbsup: Może tylko trochę rozjaśniłbym trawkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Mi też się podoba, fajnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ta tabliczka w prawym dolnym roku za mięka jest/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Screen z mojej pracy nad R.O.B.O Escape from the factory. Te drugoplanowe itemsy nie są za mało widoczne? edit; Powiększcie i wstańcie z krzesła to będzie widać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jakie drugoplanowe? edit: tabliczka to jeszcze wip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Sorka, już nic, każdy hosting obrazków psuje efekt, na drugim planie są takie małe śrubki, i pudełka, ale nie widać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 jakbyś je trochę rozjaśnił, nic by się złego nie stało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Poprawiłam tę skórę, twarz i rękę gostka, oraz hełm. Lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 @pamparampa: wygląda jak skarpety obrośnięte mchem :P @shil: chcę z tego tapetę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi