Pentalinio Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Mało realistyczne rośliny, a anty-aliasing sprawia wrażenie galaretki :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Plama. Usmarkana plama. Plama... echm. xD Za mały kontrast. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 To było robione w 10 minut... :x Podałem dlatego, żeby nie odbiec od tematu... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Robiłem sobie stickmany w ruchu i pozach... no i przyleciał mi do głowy pomysł: Zrobić sticka 'oblanego' jakąś zieloną substancją. Nazwałem to 'Greeen..!', oceńcie, a i co to 'dithering' ? I co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Fajna pracka. Dithering to pixelki na przemian ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zrobiłem ikonke ... nazwałem ją 'World Eaters'. Takie 'ząbki' jedzące ziemie,...miały być 'orkiem' ale miałem kłopoty z jego 'mordą'.. poprostu nie wychodziło... :sp_ike: Aaa..! Jeszcze jedno... jeśli określenie 'morda' jest nie na miejscu to przepraszam, ale ork to ork,... i czy można inaczej to nazwać? :twisted: :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Kuba ty robisz suppeeeer grafy szkoda ze wczesniej tego nie wiedzialem bo moj grafik potrzebuje pomocnika ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Następna 'dokładka' zaczołem ćwiczyć twarz... i coraz lepiej mi wychodzi oraz efekty.. tyko tutaj troszke nie wyszło, ale cóż wynik mi się podoba (moim zdaniem).. oto rysunek: I jak?... dobre? EDIT: Tak sobie myślałem... i wpadłem na pomysł taki że skoro nie mam pomysłów... zrobić komuś avatara?.. tylko że chyba nie ten temat, ale za każdym razem będe się starał nie offtopować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 zaczołem ćwiczyć tważ :o A co do twarzy - strasznie płaska... ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @Yoda:... widziałeś która godzina, przecież byłem 1/2 żywy xD? I skąd miałem wiedzieć że robie błędy ortograficzne. -------- Robiłem tzw. 'tribale' w paincie i pomyślałem że zrobie charakterystyczną postać związaną z takimi 'szlaczko-ostrzami' o kolorze 'sinopapusiowatym' :lol2: ... obecnie to jest to jedynie szkic. Nazywać się będzie 'Prince of Blades'. Oto szkic: I co o tym myślicie, może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Genialne :thumbsup: ! Btw, jesteś zarejestrowany na jakimś forum o pixarcie? I skąd się uczysz czy sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Kurde KubaGM zostań moim grafikiem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 całkiem ładne kubaGM :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ten szkic jest cud miód :D Szkoda że ja tak nie rysuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Haha Yoda za pozno :P No KubaGM przeszedles samego siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Haha Yoda za pozno tongue2.gif Aj tam - Kuba jestem następny w kolejce! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 a ja po Yodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Heh.. nie tak prędko :lol2: ... ucze się sam i nie jestem zarejestrowany na jakiejś stronie o pixelarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Kuba ta zbroja itp. bardzo ladnie Ci wyszlo jeszcze raz gz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Po półrocznej przerwie od rysowania dwie nowe prace (ale hmm... poziom sami ocenicie). http://gnysek.hmt.pl/121 (pełen podgląd, no i oczywiście mile widziane komentarze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 calkiem sympatyczne, zebym umial tak rysowac postacie, nic tylko jakies chore krajobrazy albo niesympatyczne typy w ciezkich zbrojach mi wychodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Czemu te obrazki są zboczone? :o Zwłaszcza ten po prawej (gdzie on pcha tą łapę :D ) Ale postaci fajne... całkiem, całkiem :] aczkolwiek trudno narysować coś czego się nie doświadcza… Echhh a ty znowu... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @gnysek: Całkiem ładne... :P Szkoda, że tak nie potrafię. Powiesiłbym sobie nad kominkiem xD @KubaGM: Fajne grafiki! :thumbsup: @Yoda: Taa... ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Gnysek musi chyba wyrzucić nadmiary energii, które aż go przyciągają do samotnych dziewczyn ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No i co, złe są? Dobre są. Rysuj gnysiu, rysuj! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Skończyłem prace nad szkicem i wyszło mi coś takiego: Pierwszy raz użyłem dirt(cośtam) i efekt jest całkiem ciekawy (według mnie)... :P Oceńcie i powiedzcie co jest nie tak? :huh: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Swietne :) Jesli masz czas to zrob mi z tego avatara :) Mam pytanie mozesz wejsc na gadu ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @KubaGM: dithering chyba :P Ale faktycznie zdaje się być lepiej, chociaż nie wiem czy nie za słaby ten dithering :P Ale robisz - moim zdaniem - strasznie szybkie postępy. Naprawdę może się to dobrze skończyć :D @Tymon: serio uważasz, że to dobre prace? Mi się wydaje, że to kiepski poziom, tym bardziej, że nigdy nie rysuję z głowy, tylko na czymś bazuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Oczywiście, że uważam! Może nie są najlepsze, ale za to niewiele im brakuje do wyższego poziomu. Dlatego nalegam byś ćwiczył dalej i możliwie jak najczęściej. I te, Werter. Będziesz nam umierał 12h po strzale w głowę? =P KubaGM, wrzuć większy kontrast. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Nie, strzelać sobie nie będę :P Usiądę w kącie i będę płakał :P Nie no, jest mi smutno ale to nie powód żeby się targnąć na życie. W końcu przejdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi