PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 no dobra, skusze sie skomentowac: proporcje trzymasz dobre, sutki nieco nierealnie wyszly, gdyz ich krawedzie sa zbyt wyrazne, natomiast srodek bez detali. no i rozumiem ze styl mangi tak nakazuje, ale oczy zdecydowanie za duze. aha, zlikwiduj jej ten busz na myszce - w dzisiejszych czasach dziewczyny dbaja o siebie i swoj wyglad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 no dobra, skusze sie skomentowac: proporcje trzymasz dobre, sutki nieco nierealnie wyszly, gdyz ich krawedzie sa zbyt wyrazne, natomiast srodek bez detali. no i rozumiem ze styl mangi tak nakazuje, ale oczy zdecydowanie za duze. aha, zlikwiduj jej ten busz na myszce - w dzisiejszych czasach dziewczyny dbaja o siebie i swoj wyglad. buuu... świat na głowie stanął. takie włosy są potrzebne. potem się dziwią, że jakiś rzęsistek siedzi...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja nie mowie zebys ja wydepilowala calkiem, po prostu zrob jej ladne bikini, o, bo taki krzaczek psuje caly efekt ladnej dziewczyny (pomijajac fakt ze to mangowa dziewczyna). btw. tak z ciekawosci zapytam: potrafisz moze rysowac twarze typowo ludzkie? chcialbym zobaczyc ten rysunek w takiej formie bardziej ludzkiej, nizeli "bajkowej", jesli to nie problem dla CIebie oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja nie mowie zebys ja wydepilowala calkiem, po prostu zrob jej ladne bikini, o, bo taki krzaczek psuje caly efekt ladnej dziewczyny (pomijajac fakt ze to mangowa dziewczyna). btw. tak z ciekawosci zapytam: potrafisz moze rysowac twarze typowo ludzkie? chcialbym zobaczyc ten rysunek w takiej formie bardziej ludzkiej, nizeli "bajkowej", jesli to nie problem dla CIebie oczywiscie. zaraz może wygrzebię, mam taką laskę, co byłam zafascynowana reklamą farby do włosów, ale jej nie dokończyłam. oryginał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Najpierw popracuj nad całością, głównie twarzą, potem baw się w takie szczegóły jak włosy na pochwie. EDIT: no ta wyżej bardzo dobrze wyszła, twarz jest w końcu normalna, tam była za wąska, chyba bardziej skupiłeś się na cyckach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 zaraz może wygrzebię, mam taką laskę, co byłam zafascynowana reklamą farby do włosów, ale jej nie dokończyłam. Nonono, nie powiem - zacne oczęta :D Masz talent do rysowania postaci ludzkich, nie ma co zaprzeczać. Ode mnie duży +++ za ten rysunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 eee daj mi jej nr. słodko mmm nieźle !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Dzięki:D Niestety jestem niezbyt płodnym grafikiem. Nic prawie nie kończę. A numeru do niej nie mam, mogę dać do dystrybutora farb do włosów:D Zetrę włoski łonowe, a czerwień brodawki sutkowej pomniejszę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Takie tam. Sorka za jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 zaraz może wygrzebię, mam taką laskę, co byłam zafascynowana reklamą farby do włosów, ale jej nie dokończyłam. oryginał: Ultra-nie-podobna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 na rysunku wygląda młodziej, to przecież nie jest złem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 gitara jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wię-cej-cycków! Wię-cej-cycków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dopiero teraz obczaiłem plugin do wingsa dotyczący CSG. Myśliwiec, 800 polys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A wypróbowanie nowego stylu rysowania, autoportet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Psichix wie o kobiecych piersiach więcej niż dziewczyna. :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 niekoniecznie. rysownik zwykle skupiajac sie na innym elemencie rysunku nie dostrzega niektorych detali do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ma ktoś pomysł jak to jeszcze można upiększyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Co to za ziomek? Fajne. ;) Moja gitara elektryczna z roku ok. 85 lub wcześniej. Nie ma jednej struny, ale sprawna. Dostałem od wujka. (Wujek ma 42 lata i dostał ją od dziadków bo nie chciał wstać z łóżka. Kiedyś kosztowała majątek) https://gmclan.org/uploader/3689/DSC00039.jpg A tu zachód słońca: https://gmclan.org/uploader/3689/DSC00032.jpg E: Zapomniałem że wcześniej odpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 To zdjęcie gitary to nie pomyliłeś tematów? Zachód też nic specjalnego w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wojzax da w łapę albo użyje pigułkę gwałtu i portret gotowy Fajne masz przeżycia z kobietami Grela, pozdrowienia Moja gitara elektryczna z roku ok. 85 lub wcześniej. Nie ma jednej struny, ale sprawna. Dostałem od wujka. (Wujek ma 42 lata i dostał ją od dziadków bo nie chciał wstać z łóżka. Kiedyś kosztowała majątek) Czy to jest temat 'nasz sprzęt'? Bo jeśli tak to mogłeś jakieś ładne zdjęcie dać tej gitary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Darlix chciał przyszpanować nalepką z WOŚP, pokazać jaki to on jest cudny, dobroduszny itp. Gitara to tylko wymówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dostałem ją od WOŚP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Fajne masz przeżycia z kobietami Grela, pozdrowienia Wcale nie miałem takich przeżyć, tylko mówię co może być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Oi! Ładna gitara i szczerze, tylu grafik na jednej stronie Galerii grafik rzadko się widuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Pomniejszajcie ludzie te obrazki, bo zajmują wch*j i jeszcze trochę miejsca podczas ładowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Obecny stan. Pozostaje mieć nadzieję że Psyś jakoś to zaprogramuje. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 postaram sie to zrobic tak cudnie jak na tym screnie :* no moze zrezygnuje ze smajleja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Te kanistry jakoś nie pasują, może są za duże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi