Solmis Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Nom fajne... :D Najlepsze moim zdaniem ostatnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A to są moje prace wykonane w gimpie: muj avatarek :P i warior xD co wy na to xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 KubaGM zgadza sie jesli dodasz do sygny napis SythiaFAN( ten obrazek) To szantaż ;D A tak na serio to raczej powinno się dodać wzmiankę o autorze a nie zmuszać do reklamowania gry :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Poprostu PROPONUJE... a, nie nalegam... :sp_ike: EDIT: Narysowałem PIERWSZY raz czaszke... powiedzcie czy może być i jeszcze prosiłbym o opinie 'Pixelart'owców' jakie będy popełniłem?.. oto ona: NEXT-EDIT: Oto szkic hełmu 'Smoczego Jeźdźca' : || ! Oceńcie (też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 No narysowałem bohatera do Tower: The Cap to druga wersja bohatera pierwsza jest w Super Tower Extreme. Oceńcie i powiedzcie czy dobra i co poprawić i dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Oceńcie i powiedzcie czy dobra i co poprawić i dodać. Do dupy! Jak wszystkie inne twoje "dzieła" :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gadasz jak młody Kamrat, Yoda. =P Grela, wyrzuć to i zrób jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Czego ode mnie oczekujecie :crying: , że narysuje grafikę taką jak Tymon? Powiedzcie, co poprawić, co dodać do niego. Nie chodziło mi o komentarze typu "do dupy", "wyrzuć to" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Do dupy, wyrzuć to (ew. popraw wszystko, żeby to jakoś ładniej wyglądało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Co na przykład Kamracie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zrozum że tego nie da się poprawić aby dobrze wyglądało. Najpierw wymyśl coś ciekawego (a nie jakąś kulkę) a potem postaraj się, na dodatek postaraj się, a potem postaraj się i jeszcze raz postaraj się aby to w miare ładnie wyglądało. Bo sam nie wiem czy żartujesz dając taką pracę, czy naprawde jesteś... kim jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Co na przykład Kamracie??Wszystko? :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hmm...nie próbowałem z grafą człowieka ale nie za bardzo mi wychodzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hmm...nie próbowałem z grafą człowieka ale nie za bardzo mi wychodzi :( Obczaj chociaż to: Zrobiłem specjalnie dla ciebie w kilka minut - jeśli chcesz, wykorzystaj to w grze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hmm...prawie dobre, raczej pasuje mu opaska, czekaj zaraz na PW Ci napisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wszystkie Twoje rysunki postaci mają ten sam kształt :F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gadasz jak młody Kamrat, Yoda. =P Tymon, odkryłeś prawdę - jestem nieślubnym dzieckiem Kamrata! A ty Grela przestań rysować postaci jako figury geometryczne, i wymyśl coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hmm...nie próbowałem z grafą człowieka ale nie za bardzo mi wychodzi :( WTF?! Skąd wiesz, że ci nie wychodzi, skoro nie próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Pewnie się powtórzę Grela, ale do dupy te twoje grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wiem, nie za bardzo się czaje w pixel-arcie, ale próbuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wiem, nie za bardzo się czaje w pixel-arcie, ale próbuje smile.gif Przecież to co robisz to nie pixelart :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Pozwolę sobie zacytować :] Do dupy, wyrzuć to I radzę ci poczytać o pixel artcie bo to co robisz nie jest w tym ani trochę podobne. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Tez tak chce , to jest cienkie naprawde Nie koniecznie zeby bylo cos dobre musi byc to pixel art , zrozum zeby bylo cos dobre , trzeba temu poswiecic temu czas , nie piec minut chop siup i juz bedzie extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja się zaczołem uczyć się rysować twarz i zrobiłem coś takiego... troszke 'kaflasta' ale fajna (chociaż tak mi sie wydaje)...ale cóż, zobaczcie: http://www.gmclan.org/uploader/3290/TBM.png no i powiedzcie jakieś zdanie na temat tego... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Musisz poczekać na ocenę Tymona, ale moim zdaniem idziesz jak najbardziej w dobrym kierunku ! Widać, że czujesz ten temat, tylko musisz jeszcze popracować nad antyaliasingiem i ditheringiem (chyba tak się to fachowo nazywa), żeby tak nie było widać ostrych przejść między kolorami a krawędzie nie były tak ostro widoczne. Przypatrz się temu: http://pix.art.pl/node/75 (jedna z prac Tymona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Grela, ja nie widzę różnicy pomiędzy tymi twoimi grafikami. Bohater zrobiony z elipsy, wszędzie gradient góra-dół, trapezowy uśmiech, czepek na głowie i oczy to pionowe linie. Tu pasuje określenie: "Graficzny idiota". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Grela, ja nie widzę różnicy pomiędzy tymi twoimi grafikami. Bohater zrobiony z elipsy, wszędzie gradient góra-dół, trapezowy uśmiech, czepek na głowie i oczy to pionowe linie. Tu pasuje określenie: "Graficzny idiota". Członkowie zespołu Budka Suflera słysząc tą wypowiedź, zmodyfikowali lekko tekst piosenki Sen o Dolinie. Znooooowuuuuuu Greeeelii niiic nie wyszłoooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ciszej nad ta trumna :blink: https://gmclan.org/uploader/3255/DARK_FOREST_5j.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 tylko musisz jeszcze popracować nad antyaliasingiem i ditheringiemW praktyce? Nawet nie musi tego używać by robić prace na poziomie. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @copoconaco: Super... :P Jaki program? Cinema 4D? :D Bo nie pamiętam... :> @Grela: Jak ci nie wychodzi pixel art to spróbuj czegoś innego... <_< @topic: Kamień: Wersja 1 Wersja 2 Wersja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi