Crackkk-GM Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Najsowe, widać że skill ci rośnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Zaraz skleję wam to w gify . Dam w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wystarczy w GM dać make from strip czy jakoś tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ale po co bawić się w gm jak tam nawet zapisane gify w nim się nie zapętlają, a ja to w profesjonalnym programie do sklejania gifów skleiłem. trochę za bardzo gifa przyśpieszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie pytajcie co to jest, bo sam nie wiem... Zaraz dam filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wygląda jak jakaś fajna gra :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 @Shil Co ty masz z ta szynszyla? Az tak je uwilebiasz? Masz w domu? :P A teraz cos ode mnie: Rysowanie w 2 osoby, 1 na kartce, 2 w photoshopie. Nie krzyczcie. Dzis poraz pierwszy malowalem cos z kartki w photoshopie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ten wielbłąd chodzi na palcach, a jak siada to składa nogi rak robot? I jak idzie to wygląda jakby szedł do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Niezłe. Śmiesznie mu się nogi składają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ten wielbłąd chodzi na palcach no chyba widać : / , a jak siada to składa nogi rak robot? Lekko zepsułem I jak idzie to wygląda jakby szedł do tyłu. Bo się nie rusza w żadną stronę na tym gifie, więc możesz powiedzieć że wygląda jakby się ruszał do przodu albo do tyłu. Ważne że jak się rusza do przodu to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 pierwszy wielbłąd stepuje a drugi jest na balecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Co ten pierwszy wielbłąd ma sparaliżowana 1 nogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Tak, rana postrzałowa :D @Darlix - Twoje wymiata!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 No i mniej więcej skończyłem swojego lwa co o nim myślicie :P ? 322 tris 199 poli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 436 vertów, tzn. bez włosia oczywiście. A co. A tu, izometryczna kostka mrocznych klimatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 @LionX: Czyli jednak koty cię podniecają :D @Kuba: Zostań wspólnikiem notha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Kuba, ja chce to zobaczyć w teksturach! Bo jest gites;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 4tk: Nieeeee! Wtedy MC straci klimat, to po 1, a po 2, zauważ ile pixeli tam ma jedna kostka :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 zauważ ile pixeli tam ma jedna kostka :<Y, w MC akurat to zależy od rozdzielczości. Tekstury tylko są skalowane i to daje takie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Tak pozatym to piszę się Notch, a nie "noth" ignoranci. Pozatym wyszło wiele texturepacków HD które nie psują klimatu MC, koniec tematu o MC bo to nie jest miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Cały projekt, 5,5k poly. Problem z oświetleniem gdyż mam zepsuty monitor, i nie widzę wszystkich kolorów, mam wszystko ciemniej ale też miałem problemy z ustawieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nos i szyja. Szyja za długa, a nos krzywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artengo Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wojzax fajne! Tylko jak mówi Darlix, z deka za długa szyja, a z nosem to tak nie widać... Ile ci to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wojzax, zapomniałeś czegoś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wojzax super,szyja jest dobra,wydaje się tylko długa bo ma podniesioną głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 brwi i oczy krzywe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 szyja jest dobrej długości, popatrzcie gdzie się zaczynają ramiona. zajęło mi to jakieś 1,5 h anty, ta brew po lewej mogła by być dłuższa, ale ta po prawej chyba dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Są cycki, jest główna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi