Ezlur Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 @Exigo: Co to za program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sculptris. Btw. znacie jakiś samodzielny program do wypalania low z high poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie bardzo, sam takiego poszukuje. Jak coś znajdę to napiszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Na razie Zostawię to tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Obrzydliwe drzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wszystko jest słabe oprócz tego płotu i może schodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Teraz mój avek jest avkiem wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Identyczny płot mam na działce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 No.. Płot rzeczywiście fajny, schody i tekstura chodnika mi się też podobają. Reszta taka sobie, nie licząc drzew które są dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Obrzydliwe drzewa. nie licząc drzew które są dziwne. Fakt to dla togo że mają być oglądane top down a nie z perspektywy :P edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 To pokaż top-down then Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Teraz to płot lichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 IMO te drzewa są złe nawet w top down;p A oto moje stworzonko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Teraz też takie sobie ale już lepiej. Nie możesz ich całych zrobić ze środkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sculptris. Btw. znacie jakiś samodzielny program do wypalania low z high poly? Wczytaj do blendera i użyj skryptu poly Reducer albo modyfikatora Decimator :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Teraz też takie sobie ale już lepiej. Nie możesz ich całych zrobić ze środkiem? Może zależy mu na optymalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Teraz to płot lichy. IMO te drzewa są złe nawet w top down;p Teraz też takie sobie ale już lepiej. Nie możesz ich całych zrobić ze środkiem? Najwyżej nie zagracie bo grafika zbyt brzydka dla was :P ale możliwe że inaczej jeszcze zrobię drzewo, to tak na razie jest zrobione by zboczyć czy edytor dobrze działa co do tekstur to fakt bramka i schody to nowe tekstury reszta jest z odzysku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Lixon@ Co to za program?? czy to twój autorski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Lixon@ Co to za program?? czy to twój autorski?? Chyba tematy ci się pomieszały nie widzę tu żadnego programu @Lixona ale mogę się mylić :P hey @Lixon sam jestem ciekaw jaki to program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 O jest i mój avek na samym dole. :jezor: Niezła mozaika z tego wyszła. Chyba sobie wydrukuje i powieszę a ścianie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja mam avka z limitowanej edycji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ja mam avka z limitowanej edycji: Napisz jeszcze 300 razy bo nie zauważyłem i się tak nie podniecaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 chodzi o ten obrazek z boku widzę jakiś panel więc domyślam się że jest to screen z jakiegoś programu. I jestem ciekaw z jakiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 chodzi o ten obrazek z boku widzę jakiś panel więc domyślam się że jest to screen z jakiegoś programu. I jestem ciekaw z jakiego?? Aaa o ten obrazek chodzi, ale to nie jest program żadnego lixona (prawie jak nixona :P) tylko mój i tak jest to edytor mojego autorstwa do mojej gry, tak :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 aha, a i chodziło mi o ciebie tylko zamiast Lionx przeczytałem lixon :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A oto moja pierwsza praca w gimpie: (1,5h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A oto moja pierwsza praca w gimpie: (1,5h) Zmniejszono: 50% z oryginalnej wielkości [ 1440 x 900 ] - Kliknij, aby zobaczyć cały obrazek eee a co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No jak to co? polanka i góry xD Przypomnę iż to moja pierwsza praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dopracuj to jeszcze, bo wszystko sie ze sobą zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 eee a co to jest? A czego nie rozpoznajesz? o.O Tylko te wzgórza po lewej 3 słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi