ussnimitz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 pyszny szam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 http://img820.imageshack.us/img820/5576/elfickiewyjscie.png Nie bijcie :X, tablet, gimp i stracone 2 godziny. Wyjście z jaskini zbudowane przez elfy, te napisy mają magiczną moc, dlatego widać je tak dokładnie :D (kiedyś widziałem taki tutek na deviancie, chciałem z niego skorzystać przy rysowaniu, ale nie mogłem go ponownie znaleźć, więc rysowałem z głowy.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ty, mnie się to podoba. Wyobraziłem sobie grę całkowicie w takim stylu. Najlepiej jakaś przgodówka typu escape the room. Cudeńko. Oczywiście trzeba by to trochę dopracować, ale było by genialne. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ty, mnie się to podoba. Wyobraziłem sobie grę całkowicie w takim stylu. Najlepiej jakaś przgodówka typu escape the room. Cudeńko. Oczywiście trzeba by to trochę dopracować, ale było by genialne. :D Heh dzięki :P to rób grę, już masz concept arta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 brzydkie elfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 <usiałem wszystko od nowa rysować aby, wyszło w częściach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Tarcza jakaś taka dziwnie mała. Wyjście z jaskini zbudowane przez elfy Raczej przez elfów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Bo taka miała być potem dodam inne tarcze łuki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No dobra, można uznać że to puklerz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 macie itemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 itemy brzydkie, a ludzik ma okrągłe plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A jakie ma mieć pozatym części są więc można sobie wszystko przeskalować , itemy rysowałem o 23 więc trochę śpiący już byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zrób żeby był chudszy lekko , powiększ tarczę i będzie idealnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 postaram się. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wyjście z jaskini zbudowane przez elfy Raczej przez elfów niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 "przez elfy" jest poprawnie, gdyż jest to biernik w liczbie mnogiej, a "ellfów" nie odnosi się do liczby mnogiej biernika. dlatego poprawną formą są wspomniane wcześniej "elfy". a grafika spoko. można do szkieletowej animacji użyć po małych przeróbkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 przedstawia to "coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 myśle że to przedstawia piksele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Raczej plamę po keczupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Raczej plamę po keczupie. keczup nie jest niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no to może jest to jakaś emulsja ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zabarwiony gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a to moje 10 min roboty :) z modelowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 fajna latarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To przecież paralotnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 fajny stół, te tekstury w hd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a to moja praca: https://gmclan.org/up6357_5_Untitled.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a to moje 10 min roboty :) z modelowania :P 15,5k poly xD To się da spokojnie zrobić w mniej niż 10k :) A co to za kółko wokół tego, tej butelki? :) Rozszczepienie światła? Wiesz co to auto smoth/smooth? Nigdy nie wiedziałem jak się to pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 wiedziałęm, w okół popracuj nad ortografią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 W okół źle. Widziałem to tylko literównka. Piszę na szybkiego, spację mam zepsutą i nie sprawdzam tego co napisałem. Nie każdy ma włączone podkreślanie błędów. Ja nie mam, i nie podświetla mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi