propaganja Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 nie! ale murzynka w ktorejs pracy ma jakas taka meska morde na poceszenie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Propa, rysuj męskie zadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 męskie dupki. looooo Propa rysujesz na płótnie? Buka Ci wyszła ######sta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 geje :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zostałeś sam! Nie, może nie geje ale chciec popatrzec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 O.O ze ja na tym forum jeszcze siedze :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No to spadaj ! Zaraz post 4000-czny będziesz miał ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Assasin! ale z ciebie spamer :P napisałeś to po to, aby odpisał poraz 4000, i na twój post. A odpowie na mój :D Ha! wiedziałem! nie odpisał na nasze posty YEREEAA A ta z twojego avatara YXE? czy to polska męska dupka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 nie! ale murzynka w ktorejs pracy ma jakas taka meska morde na poceszenie;/ to nie rysuj Niemek, i tak swiat wie ze Polki sa najpiekniejsze ;D btw. 4000 post! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Poczytaj w google, co to jest spamer, bo widzę, że jeszcze się nie nauczyłeś dobrze używać tego słowa. YXE sam offtopuje xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 koncept art terenu do jednej przygodowej gierki szary - miasto żółty - pustynia fioletowy - cmentarzysko zielony - las jasno niebieski - plaża białe kółko - lodowa góra co o tym sądzicie ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 koncept art terenu do jednej przygodowej gierki szary - miasto żółty - pustynia fioletowy - cmentarzysko zielony - las jasno niebieski - plaża białe kółko - lodowa góra co o tym sądzicie ? :P wtf is this shit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bardzo śmieszne, ale dziś nie prima aprilis :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Przykro mi ale nie zrozumiałem tego przesłania którym tak doniośle oddałeś swoją koncepcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Przecież ja żartowałem. Prawda jest taka, że pojechał nas technicznie... A wy nie rozumiecie prawdziwej sztuki, jak ma mało odcienii to już beee. Idźcie rysować w fotoshopie. Paint rządzi, a te drzewa są po prostu niemożliwie realistyczne :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Gdyby nie brak tuszu w drukarce, oglądalibyście teraz to dzieło oprawione w antyramę i wiszące nad moim łóżkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ok, to ja chcę to na tapete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 wtf is this shit? idk O.O Bardzo śmieszne, ale dziś nie prima aprilis :( . Co w tym śmiesznego ? :P Przykro mi ale nie zrozumiałem tego przesłania którym tak doniośle oddałeś swoją koncepcję I nie zrozumiesz :thumbsup: A tu brzydsza wersja mapki https://gmclan.org/uploader/634/e16166bd65.png strasznie niechlujna spieszyło mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 mapka całkiem fajnie ale to dopracuj, przypomniała mi się jakaś gra w której była podobna mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 wydrukuje sobie ten obrasek japciu i powiesze nad użkiem zamiast biebera xD ale serio fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 https://gmclan.org/uploader/3290/hero.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 https://gmclan.org/uploader/3290/hero.jpg Jak zwykle naprawdę fajny model. jedyne na co można narzekać to brak teksturki, też jak zwykle :P i model o ile się nie mylę ciężko będzie zaanimować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Fajny, a co źle to ci już na gamedevie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 http://www.digart.pl/zoom/5292819/walka.html prawdopodobnie moj najladniejszy rysujek Masz konto na deviantarcie? Wróżę pierwszą stronę najlepszych prac tygodnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A tutaj jakieś 2 ludki sklepane do TDS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Osoby przeglądające shout już to zapewne widziały, pomyślałem jednak że wrzucę - tak dla szerszej opinii. Grafika autorska, pomijając background trawy (który zresztą i tak jest na lic. royalty free) ;d 1, 2, 3 (screeny robione chronologicznie w zależności od 'postępu' prac) Oczywiście konstruktywna krytyka mile widziana. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Kamień rox ^^ Z niewiadomych przyczyn przypomina mi skały w oblivionie : | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Nawet nie masz pojęcia w jak łatwy sposób można coś takiego zrobić. ;d (Kwestia znalezienia tekstury plus efekty warstwy w ps.) Edit, chwilę potem: https://gmclan.org/uploader/3290/drzewka_trawka_v4.jpg Edit, 3h potem: Zapomniałem dodać co to właściwie jest: Więc, woda i lilie wodne added + paproć, którą słabo widać. Na następny odstrzał szykuję drogę/ścieżkę w pełni edytowalną. ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Straszne silne i sztuczne światło pada na ten kamień. Ściemnij go trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi