Hunter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jeśli chcesz zachwycić więcej osób złam zasady w imię publiczności ;P Po co jeśli tworzy dla siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Po co jeśli tworzy dla siebie ? To niech tworzy.. Przepraszam.. Ale po co tu zamieszcza? Jeśli robi dla siebie, a Tobie nie podoba się, że do krytykuję.. to po co zamieszcza... tylko żeby pokazać.. Ok.. bardzo ładne. Ładne. Gratulacje. Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Po co jeśli tworzy dla siebie ? Jakby tworzyl tylko dla siebie to by tu tego nie wstawial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tworzę to w ramach kursu do egzaminu na architekturę, czyli tak właściwie dla siebie. Dałem to na forum żebyście ocenili, a nie mówili że NIEPOĆENIOWANE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ok Dam 2/5 bo niepocieniowane :DDDD Edit: @Down: Nie zaniżam dlatego, że nie pocieniowane. Po prostu daje taką ocenę, bo nie podoba mi się, gdyż nie jest pocieniowane...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ok Dam 2/5 bo niepocieniowane :DDDD Weź zaniż jeszcze bo niema kolorów. Nie słuchaj go. Nie wszystko musi być cieniowane żeby było ładne... ale te ręce są do poprawy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tworzę to w ramach kursu do egzaminu na architekturę, czyli tak właściwie dla siebie. Dałem to na forum żebyście ocenili, a nie mówili że NIEPOĆENIOWANE!!!! Ty juz lepiej jednak tego nie Ćeniuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie wszystko musi być pocieniowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 patrzcie zepsułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Niezła wersja spritesów z jednej z moich ulubionych lat z czasów wczesnego dzieciństwa;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie wszystko musi być pocieniowane. dokładnie. ładnie Jaklub, psuju ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 3k poly, renderowane YafRayem, na dole są ustawienia :) tekstur brak na razie, same shadery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 @pamparampa: pozwól że sam feniks napisze. pracka nawet spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 I dlatego poprosiłem o wykonanie tego frostmourna, bo wiedziałem, że dacie radę : D Jeszcze tylko teksturki i będzie bosko! Well done : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Próbowałem narysować coś w stylu anime. Wyszło nawet nieźle jak na pierwszy raz (wcześniej nie rysowałem w ogóle)? Rysowałem narazie myszką, bo czekam aż tablet przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 opcja lupa cię pozdrawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 http://www.digart.pl/praca/5383758/stereo.html 18+ i ch*j! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 @propa Wygląda to jakby ten facet stał, a nie leżał na łóżku (bo chyba leży?) Moja następna pracka w stylu anime. Mam już tablet, więc na tablecie rysowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 napaprawde zanim wrzuciz tu 3 obrazek, pocwicz przynajmniej pol roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 słabiutko, to już mój anioł kilkadziesiąt stron tego tematu temu, jest lepszy, a wcale nie rysowałem długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 http://www.digart.pl/praca/5386933/zwierz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 @propaganja: Przyznam się że twój styl na początku mi się nie podobał, ale od tych wojaków każdy obrazek jest bardzo fajny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Moje zdanie co do zwierza jest proste, przekombinowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 A o to co propie chłodzi po głofie... wszystko co z sexsem związane wam się podoba. szaaal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 kto nie lubi gołych dupek przecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 propa Nie chciałbym nic sugerować , ale czy przypadkiem nie Darlix ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 może niech propa zrobi specjalną edycją dla kilku użytkowników gmc w której będą nagie męskie dupki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A co, chętny jesteś ? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 marzę o tym :) propa ja chcę męskie dupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi