CTRL Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Pan Pikuś!!!!!!! najz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Kocham cię. EDIT: To było do copo oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Słusznie. Po prostu genialne. Copo ile dochodziłeś do takiego poziomu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 on jest bogiem graficznym więc wątpię wy w ogóle raczył zaszczycić cię odpowiedzią na tak plebejskie pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Copo, ładnie, ładnie :) Trzeba mieć talent, ja np. nie mam niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 on jest bogiem graficznym więc wątpię wy w ogóle raczył zaszczycić cię odpowiedzią na tak plebejskie pytanie :) zgasiłeś go tym. Copo: zmiotłeś mnie z krzesła, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Copo jest bogiem, on nie mial poczatku ani nie bedzie mial konca, tak samo jest z jego talentem. Ale serio, kiedys propa o tym mowil. Nie ma talentu, jest styl bardziej odpowiadajacy wiekszosci ludzi, i mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Jak ktoś za grosz rysować nie potrafi to nie można powiedzieć, że te bazgroły to jego styl. Nie ma talentu, ale nie sprowadzajmy wszystkiego do stylu. To przede wszystkim praktyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ja nie mam talentu i, o! Widać efekty ;) Widzicie, zawstydziliście copo i teraz nam nie odpisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Talent nie istnieje. Niektórzy po prostu nie kminią co to są cienie i prespektywa. A w dodatku nie chciało im się rysować w dzieciństwie i myślą że załatwią to kolejnymi nic nie dającymi manualami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Realista? Hmmm, widzisz, talent istnieje, tylko zależy jak to interpretujesz. Talent to uzdolnienie, możliwość którą nie każdy może posiadać. Może być talent wrodzony lub nabyty, jeśli jest wrodzony to wiadomo, bez wysiłku go wykorzystujemy, a inna sprawa jeśli jest nabyty. Trzeba się namęczyć. Ale jedno i drugie to talent, więc nie mów że nie ma czegoś takiego jak talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No dobra, nie każdy ma z kolei dobrze wykształconą orientację w przestrzeni, np. podobno statystycznie kobietom słabiej to idzie, więc może i masz rację. Ale nie lubię jak wszyscy usprawiedliwiają swoje lenistwo brakiem talentu. Nauczyć można się wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Można, ale jak się ma talent, to przychodzi Ci to o wiele łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No copo , a jednak nadal potrafisz zaskakiwać . Teraz ja siadam na kompa i wymaluje wam coś ! O ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No to maluj! I teraz możesz spokojnie new post i nie będzie double! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Copo ty powinieneś iść do jakiegoś studia gdzie szukają grafika, a nie marnować się nam tutaj :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Heh, dojdzie do tego że stworzymy nową religie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ta, grafikanizm... Bez przesady z tą religia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 http://img684.imageshack.us/img684/7685/77842251.png pablo escabar projekt nadruku na koszulke dla ziomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Hmm, niezły :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Trening czyni mistrza. Nie talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Imho wąsy słabe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 propa - nienajgorsze tylko jakos kojazy mi sie z Hussajnem owszem, terning czyni mistrza, ale jak niemasz talentu to masz przerabane... http://img188.imageshack.us/img188/4113/mo...uardiancopy.png - stara wersja wlascwie prosto ze skanera nowa wersja: i sam robcik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Pff, wszyscy zachwalacie copo, moim zdaniem nie ma talentu do większych grafik. Tamta pracka miała tylko kilka naprawdę udanych elementów, te z kolei są jak dla mnie całkowicie nieudane i przypominają mi te "niedoskonałe" elementy z tamtej pracy. Po prostu sam blur to nie wszystko. Pelerynka w poprzedniej pracy to katastrofa. Widzimy tylko i wyłącznie efekt zabawy pięciolatka z plasteliną, może plastelinę nie jest już tak łatwo namalować, jednak aż prosi się o jakiekolwiek detale. Tak, nie pasuje mi ten styl, bo to wygląda jakbyś namalował pięknego małego robocika 50 x 50 i go tylko i wyłącznie powiększył. Detali zabraknie. Apropos drzewa na powyższym rysunku - what the fuck? owszem, terning czyni mistrza, ale jak niemasz talentu to masz przerabane... Mam nadzieję, że mój post w pewnym stopniu cię uświadomi ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 No w tej kwestii się ze slashem zgodzę. O ile pracka ze skanera jest dobra, o tyle ta nowa wersja ssie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 kwestia gustu, ale macie racje do doskonalosci troche mi brakuje. ale zwazywszy ze "maziać" w photoshopie zaczalem ze 4 dni temu, to efekt jest zadowalajcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 do doskonalosci troche mi brakuje Doskonałości nigdy nie osiągniesz ;) . Co do talentu, nie filozofujcie. Są ludzie, którzy w to wierzą, są ludzie, którzy nie wierzą. To tak jak wiara Boga, są różne opinie. Więc dajcie z tym spokój. Po prostu genialne. Copo ile dochodziłeś do takiego poziomu? Tego nie liczy się na czas. To zależy od tego ile rysuje i jak szybko się uczy. on jest bogiem graficznym więc wątpię wy w ogóle raczył zaszczycić cię odpowiedzią na tak plebejskie pytanie :) Jedyne co zrobiłeś tym zdaniem - ośmieszyłeś się. Spójrzcie, ile slash wymienił błędów wystepujących w tych dwóch pracach. Można też dodać inne - takie jak - ręce maga, krzywy czarny kontur maga, ogień z ręki też nie za bardzo, tam gdzie robocik - elementy do siebie nie pasują, liście drzewa = kopiuj/wklej, skała dupiata, ogólnie kolory mogłyby być lepsze. W każdej pracy są błędy, wystarczy tylko umieć je znaleźć. Więc przestańcie go nazywać bogiem i lizać dupę. Jest dobry, sam przyznaję, bo dla mnie samego ciekawe są jego prace, ale nie przesadzajmy ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Hmm, już miałem coś napisać a propo talentu oraz prac copoconaco, ale trzeba przyznać, że zgrabnie podsumowałeś. Zdecydowanie niektóre osoby przesadzają z zachwalaniem, mimo że copo radzi sobie nieźle. Btw. jest coś takiego jak talent, wy artystyczni ateiści :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Tez uwazam ze porownywanie tych prac do jakis nieziemskich grafik to gruba przesada. Owszem nie sa brzydkie, jednak do przypisywanego im przez niektorych idealu, jeszcze troche brakuje. Btw, bardziej podoba mi sie ten skan niz 'nowa wersja' ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Copo, dam ci trzy rady: dodawaj detale wszędzie, gdzie się tylko da, bo te prace są zbyt plastelinowe unikaj blura czarne kontury dopasowane do grafiki mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi