Slash (Pental) Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Btw, zapomnieliśmy o pracy Liona. Genialna :) . Świetna niczym oryginał :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Co to jest ten feather bo mam po polsku PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 piórko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 szpaq!ja tez umiem wycinac postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie, nie umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 to co zrobilem zle?? E: jak na 2minuty pracy (w tym szukanie w necie obrazków (a nie mam szatana jesli chodzi o predkosc)) E2: chodzi o predkosc neta XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Zielone fragmenty pomiędzy, niedokładne, poszarpane kontury, niedopasowana kolorystyka (chyba że tak miało być). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 te zielone - to mowie na szybko zrobione, niedokladne - pffff, poszarpane -zapmnnialem robic na oddzielnych warstwach, kolorystyka - tak mialo byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Ten screen to COD4? Jak się wycina postać ze zdjęcia? Miałem kiedyś photoshopa ale nie ogarniałem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Bierzesz piórko i lecisz, wycinania jest miliony sposobów robienie masek (profesjonalna technika), można też gumką (pobawić się ustawieniami). Masz tu lik do wycinania postaci dość trudnego, ale efekt jest nieziemski : KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 ja to zrobilem w paint necie : uzylem "rozdzki" ustawilem odpowiednio tolerancje(za cejrowskim byly zielone plamy(http://gfx.gaminator.pl/data/blog/384/2090.1.jpg)) wycielem to a potem poprawilm gumko(wszystko na innej warstwie niz tlo) poprawic oswietlenie i pobacic sie efektami(tego nie zrobilem) i gotowe ORAZ tak to cod4, chcialem 6 ale mi zaden obrazek na google nie pasowal(http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/796/796450/call-of-duty-4-modern-warfare-20070613104408260.jpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Lekarz. Nie wyszedł mi, lecz czuję że jest lepszy od poprzednich prac :-P Edit:11 kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Lekarz. Nie wyszedł mi, lecz czuję że jest lepszy od poprzednich prac :-P Edit:11 kolorów. czemu ręce mu wychodzą z cyców, czemu ma barki jak robocop, czemu ma rączki krótsze niż szerokość ciala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 1. Bo 2. 2. Bo 3 i bo jestem słaby. 3. Bo 4. 4. Bo ty jesteś pro i 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Lekarz. Nie wyszedł mi, lecz czuję że jest lepszy od poprzednich prac :-P Edit:11 kolorów. te bary wyglądają jak skrzydła dwupłatowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 macieju... jedyne co jako tako ci wyszło to głowa a resztę można wyciąć i nie wiem czy sama głowa nie wyglądała by lepiej niż w towarzystwie całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Maciej, proszę... to wygląda jak cyborg pomalowany plakatówkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Gdyby nie te 'ręce' to bym powiedzial ze to deskorolka top-down ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 macieju... jedyne co jako tako ci wyszło to głowa a resztę można wyciąć i nie wiem czy sama głowa nie wyglądała by lepiej niż w towarzystwie całości Piękne słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Lekarz. Nie wyszedł mi, lecz czuję że jest lepszy od poprzednich prac :-P Edit:11 kolorów. Myślałem, że to samolot do gry japy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Lekarz. Nie wyszedł mi, lecz czuję że jest lepszy od poprzednich prac :-P Edit:11 kolorów. miałem napisać wcześniej ale zapomniałem Fakt nie zbyt ci to wyszło, sam nie jestem żadnym pixel artystą ale spróbuj zrobić coś bardzej na wzór tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 I zobacz jak wygląda lekarz na jakichś zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 @LionX jest okej tylko za ostro zakończone ramiona :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Lekarz to nie czasem ma biały fartuch? Daj biały kolor z cieniowaniem, moim zdaniem lepiej będzie wyglądać. Wiesz jak plus wygląda? Plus to nie krzyż, plus to dwie proste, pionowa i pozioma, w samym środku, przecięte tworzą kąt 90 stopni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Kolor nawet mógłby pasować, zważywszy że w Amieryce takowe się nosi. Ale skąd krzyże na ramionach? To nie jest nazistowska bojówka, do cholery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Wiesz jak masz rozmiar powiedzmy 32x32 to nie jest łatwo zrobić postać, którą będzie widać, że jest lekarzem. Krzyż to dobre wyjście. Chyba, że wolisz napis "jestem lekarzem" na jego fartuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 lekarze nie mają krzyży maltańskich na ramionach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 O, statek kosmiczny o.o ostroooooo :D zakończone ramiona, ale oks. raczej to nie lekarz pixel art idzie ci nieźle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Co to jest ten feather bo mam po polsku PS. bodajże zmiękczanie. W menu Zaznaczenie jest. Ja do wycinania czegokolwiek używałem wielokątnego lasso lub Extract Filter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 wycinanki w photoshopie to pikuś - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi