taos Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Od kiedy kilkadziesiąt minut czyli raczej nie cała godzina to dwie? Czy 20min robiłeś sześcian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 end :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Fajne, tylko troszkę 'usta' w ciało wchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Od kiedy kilkadziesiąt minut czyli raczej nie cała godzina to dwie? Lol, człowieku, kilkadziesiąt minut to np. 30, 60, 70 min, a nazwa Twojego renderu to 2h więc wywnioskowałem iż 2h. Czy 20min robiłeś sześcian? O co Ci dziecko chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 w nazwie chodziło o 2h czyli two-hand Czy 20min robiłeś sześcian? O co Ci dziecko chodzi? co robiłeś 20 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 A co to za różnica ile to zajęło, dajcie sobie spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Szczerze? Twoja praca jest niewiele lepsza Darlix, o ile w ogóle. Regularne kształty (choć w sumie nie o to chodzi) w tak niewielkiej ilości nie są w stanie odwzorować jakiejkolwiek broni, która jako tako wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Swęż czubek ostrza i będzie okiej. I ostrze dwusieczne zazwyczaj ma wgłębienie po środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Assassass, niedawno mnie z blotem mieszales bo sobie powoli pikselka robilem : p. A wdg mnie jest nawet ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Assassass, niedawno mnie z blotem mieszales bo sobie powoli pikselka robilem : p. Lol, człowieku, kilkadziesiąt minut to np. 30, 60, 70 min Chodzi mi to, że co to za różnica, czy robił kilkadziesiąt = 50min czy kilkadziesąt = 30min. Powiedział kilkadziesiąt i koniec, jakby chciał napisać dokładnie ile to by napisał. Ale nadal podtrzymuje, że czas też się liczy ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 szczęśliwi czasu nie liczą. ten koleś jest fajny, ale powinien zginać głowę równo ze strzelbą. i jeszcze wrócić do swojej pozycji... ładnie ładnie, really. widzieliście mój avatar? nowoczesna technika kamerki 1,3 mpx... w gimpie zmniejszone. i uwierzycie że to ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 szukam pomocy: czy ktos dalby mi animacje biegnące człowieka top down, cos w tym stylu (oczywiscie credits) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wiem że moje jest beznadziejne, ale tworze i używam wyobraźni... P.S: Nie wiem jak to jest, ale od 2 lat mnie krytykujecie i tylko krytykujecie, co robię źle? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 co robisz źle?? coś robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wiem że moje jest beznadziejne, ale tworze i używam wyobraźni... P.S: Nie wiem jak to jest, ale od 2 lat mnie krytykujecie i tylko krytykujecie, co robię źle? :P Nie wierzę w twoją twarz stary, po prostu masz najdziwniejszą twarz na świecie i musisz to zrozumieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wiem że moje jest beznadziejne, ale tworze i używam wyobraźni... P.S: Nie wiem jak to jest, ale od 2 lat mnie krytykujecie i tylko krytykujecie, co robię źle? :P Pomyśl, co by było z tobą było, gdyby nie krytyka :) ... Ja tam uważam, że twój model to nic wielkiego, a czas wykonania jest mi naprawdę obojętny, chyba, że tworzysz coś kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 zmienil swoj post na nie taki "obrazliwy" XD E: "dom eko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Mieczyki ": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Czemu zgapiasz ?? I to jeszcze z tak marnym efektem. Jest różnica - skopiować styl i zrobić równie dobrą pracę, a skopiować pracę i zrobić ją gorzej. Wystarczy spojrzeć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Sorka zapomniałem dopisać, ale są jeszcze gdzieś tutki tymusia.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Pomijając, że nieudolnie skopiowałeś i "zapomniałeś" o tym napisać to te miecze są do dupy tym bardziej ten pierwszy + ten tymona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 zuo zuo... odp: W internecie... może poszukasz na jego stronce czy coś... A moim zdaniem nie jesteś godzien aby robić takie mieczyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Anty, co do krzywości miecza tymona, spójrz tu: http://pix.art.pl/node/9604 A zrozumiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Taka tapetka. PS.Trenuje wycinanie postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie podoba mi się. Jakoś ta postać tak blada i nie pasuje do tła. Ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 To moja wina bo nadałem na to ostre światło, ale mogłem też coś z tłem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Fajne tło ogólnie, jednak czarne przestrzenie wszystko psują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dablju, Dablju Ji!! WWE, tak? wycinanie poszło ładnie, ale zastosowałeś dookoła cień... fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Jak wycinasz postać w Photoshopie to dawaj jej lekki Feather, tak do 5px. Pozbędziesz się tej obwódki. Sama tapetka jest oks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi