lenin Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 brzydkie to niestety;/ Taki se ludzik Gdzie tułów? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Nie zatrybiłeś lenin. Ten ludzik robi sobie słitaśną focię od góry. Patrzy w górę więc cało jest zasłonięte przez głowę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 @Platyna Zauważ że mówiłem o PS3 a nie o PSX :) Chodziło mi o te ich całe "next-geny" z 25 fps i grafika jak na low/medium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja zaczaiłem, że ogólnie krytykujesz konsole :P Ale jak tak, to zwracam honor. Tyż nie lubię robienia gry do efektów specjalnych zamiast odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 no grelok. przypomina mi IMO RAMPAGE, aż się łezka w oku kręci :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ojezu, egze on ci uwierzył, że ma talent :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ojezu, egze on ci uwierzył, że ma talent :/ Jakbyś nie wiedział to było robione przed pixartami dla Egzekutora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Taki aniołek na zamówienie, wiadomo skąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 fajny, ale troche ma bugów. nie mogłeś zrobić bardziej takiego jak twój avatar? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jeszcze mu policzki zmniejszę i w ogóle poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Dodaj trochę szczegółów twarzy i mocniejsze cieniowanie daj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak dla mnie to prawe skrzydło jest większe od lewego i ogólnie skrzydła średnio. Poza tym uszy ledwo widać. Aureola pogięta i chyba za mała. Prawe oko jest mniejsze. Ale jak na przerysowanie to całkiem wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Anioł wydaje mi się trochę brudny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Może faktycznie w tym coś jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Bo on nie dostał jogurciku :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Bo on nie dostał jogurciku sad.gif. hehe, lol! dobre, dobre! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Aha, Wojzax, jeszcze ten nos jakiś taki mały, niewyraźny w porównaniu z tym dzieckiem z avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nikas Ci to narysował? To chyba był na haju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie :) Ja narysowałem, wzorując się na ludziku Nikasa. Bassmaster aka Ingen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 chyba przedłużyłeś włosy i dorysowałeś to fioletowe coś mojej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie, po prostu narysowałem swojego od podstaw, naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Zrób jakiegoś swoim stylem i dobierz jakieś trafniejsze kolory, bo te ssą. : D Ale kształć się. @EDIT: Aniołek v. 1.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Robiony do spaceshootera na irrlichcie. Oczywiście low-poly (156?-coś koło tego). Będzie latał, strzelał i siał zniszczenie, ot tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 @Wojzax Jak dla mnie za ciemne wargi, lewe oko mogłoby być ciut większe, nos też, ucho lewe za małe. @KubaGM Jako że nie znam się za bardzo na tworzeniu grafy 3d mogę tylko powiedzieć, że mi się podoba :) EDIT: Wojzax, nadal krzywa aureola. EDIT2: Przerobiłem komiks: UWAGA! Tylko środkowy obrazek jest mój reszta chamsko zerżnięta z http://img20.imageshack.us/img20/5552/pasek62.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Naszła mnie chrapka zmapowania samolocika. Czegoś mi brakuje. Po za tym - przyznam się bez bicia - zwaliłem przód. ;x Btw. oczywiście - 128x128. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 zwaliłeś; jednak jest spoko! też tak chce! mapki mogą być bardziej wyraziste... ja sie nie pochwale bo nie mam czym. 'E:@:E:!1!:.': no tak, mam czym! Oceniajcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Zrób animację żeby podchodził pod tę zębatkę. Będzie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 dzięki za pomysł na spędzenie reszty dnia w gimpie i za pomysł na wkurzenie matki. Każe mi zjeść zupe! :crying: w edicie dam imagesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 CTRL, ogarnij i jedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi