krychu90 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jedna z moich prac. Portret mojej siostry. Całość stworzona w Photoshopie. [czas pracy: ~10h, 12 warstw, praca robiona myszką] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 naprawde zrobiłeś to myszką :P ? moja myszka nie wytrzymała by 10h pracy :D Szacunek jeśli tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 tak czy inaczej szacunek bo świetna praca. nie wiedziałem że takie talenty wbijają na Gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Myślałem, że przerobiłeś w jakiś sposób obraz jakiegoś artysty :P . Szacuneczek :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Widzę, że się podobają to wrzucam następną :) Portret mojego brata, też stworzony w całości w Photoshopie. [czas pracy: ~6h, 10 warstw, praca robiona myszką] Wrzuciłem prace chronologicznie od tyłu. Siostra to moja ostatnia praca jaką zrobiłem, brat był tworzony wcześniej. Więcej nie wrzucam, bo ostatnia praca to autoportret :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Też genialne, ale kilku detali mi brakuje. Bo wydaje się, że to kompletnie inny styl niż poprzednia praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Też genialne, ale kilku detali mi brakuje. Bo wydaje się, że to kompletnie inny styl niż poprzednia praca. Tak jak napisałem wcześniej, tą pracę robiłem wcześniej i nie miałem jeszcze tyle doświadczenia w tej robocie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 styl kropka w kropke ten sam, tylko siostra lepiej narysowana. Ale obie prace świetne, szczerze - rysowanie myszką takiego czegoś to masochizm, wiem coś o tym, dlatego szacuneczek jeszcze raz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Co do czasu prac, to nie jest to czas ciagły tzn. dorabiałem jakieś części jak miałem natchnienie. ;) Z resztą mam etapy rysowania, krok po kroku dla obu prac w postaci screenów. PS. Oryginalne wersje prac są dużo większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kurde ale ty malujesz :D Mam 2 teorie, albo ty masz taki dar albo twoja myszka, chyba że i jedno i drugie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kurde ale ty malujesz :D Mam 2 teorie, albo ty masz taki dar albo twoja myszka, chyba że i jedno i drugie ;] Oba portrety były robione innymi myszkami [internat] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wow, piękne prace heh. Styl faktycznie ten sam na obu pracach , widziałem już kolesi co rysują myszką ale nie aż tak ładnie heh :) Radzę zainwestować w tablet, będzie to łatwiejsze, a przyzwyczajenie się do "pióra" to kwestia kilkunastu dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A rysujesz jedynie portrety? czy masz jeszcze coś innego na swoim koncie? Chętnie bym zobaczył, pewnie co niektórzy też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kiedyś zrobiłem gostka do gry top-down. Oto on: Trochę włosy wtedy zepsułem :P W grze jest mniejszy, dlatego tylko taka grafa wystarczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Chyba ten styl nie jest dobry do tworzenia tego typu grafik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Chyba zgodzę się z markuzem, ale i tak jestem ciekaw innych twoich prac :D miło się patrzy :D @edit swojego avatara sam rysowałeś :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Taki potworek. Albo kartofel - jak tam wolicie :rolleyes: . :P 254 vertexów i ok 15 - 20 minut roboty :) A co do tych obrazów nie wiem czemu ale nie mogę się pozbyć wrażenia że to jedynie odpowiednio obrobione zdjęcia filtrami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 no bo wygląda prawie jak zdjęcie, szczególnie siostra i jej bluza. Sam sobie nie wyobrażam rysowac tego myszką, i ta ciągła klikanina i ustawianiem odpowiedniej alphy pędzla itp. z drugiej strony 10h pracy i można zrobić wszystko. Sam nigdy nie spędziłem tyle przy jednej pracy w photoshopie, no może nie licząc filmu ale tam nie można sobie pozwolić na taką szczegółowowść. Chłopie kup sobie tablet będziesz rysował takie coś w 2h max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Z cyklu: "Zaszpanuj, jak z ciebie artysta!" Szkic ma w sumie 10 lat, narysowałem kiedy byłem jeszcze szkrabem z podstawówki. ^^ Toteż jest ciutek krzywe. (A, te kreski z boku to był mój "superhiperuber podpis", ale że byłem młody, efekt jest przeciwny do zamierzonego. Więc go ciachnąłem. :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jak takie cuda w podstawówce rysowałeś to ja chcę zobaczyć jakiś twój nowy szkic : ) Co się tyczy krycha90: Praca pracą, ale siostra jaka! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 UP@ Polać Mu!! :D Nie no jak zobaczyłem pierwszą prace krycha to sobie pomyślałem 'co to za jakieś zdjęcie??' nie no krychu to magik jakiś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Krychu a masz może jakiś szkic wykonany ręcznie na kratce? Jestem ciekaw jak rysujesz w "normalnych warunkach" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Siostra jak galerianka wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Siostra jak galerianka wygląda. Lol zupełnie nie. Jak galerianka to twój avatar wygląda. Siostra raczej jak skejciara jakaś : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jak takie cuda w podstawówce rysowałeś to ja chcę zobaczyć jakiś twój nowy szkic : ) Co się tyczy krycha90: Praca pracą, ale siostra jaka! :D Jaka? płaska :sleep1: a z twarzy niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jaka? płaska sleep1.gif Płaska jak płaska. Na oko to jakaś 1-2 gimnazjum wiec się jeszcze wyrobi. : P I znowu społeczność GMClanu wyjdzie na zboczuchów co ciągną dyskusję przez 2 strony jak dziewczynę zobaczą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie zboczuchów tylko nolifeów. Zboczuchy cały czas oglądają dziewczyny, więc nie mieli by czasu o każdej ciągnąć takiej dyskusji, a my jak już coś zobaczymy coś raz na rok to wiesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mów za siebie nolifie ;d . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Gdybym wiedział, że takie teksty będą szły na temat mojej siostry to bym tu tego nie wrzucał. I nie jest "płaska" jak piszecie, bluza zasłania co nieco + postawa... 3gim. PS. Raczej nie mam rysunków na kartce. Kiedyś rysowało się postacie z Dragon Balla, ale to było dawno temu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no cóż zmieniłem tamtego ziemniaka na coś bardziej własnego :P diablik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi