lenin Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ale Ty wiesz że nadal robisz grafe w Soullandzie? Wogóle ktoś jeszcze soullanda robi?;p A Toporek genialny, imo Tymona przebijasz graficznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Tymon to pan pikuś . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ej, nakręciliście mnie by coś wypixelować. :) KubaGM, bloody as hell, czy cały arsenał masz tak krwią obryzgany? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ej, nakręciliście mnie by coś wypixelować. smile.gif To do roboty :) Ciekawe, kto wygra w tym pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 I tak Tymon przegra : ) ( to Go powinno bardziej nakrecic ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Jakim pojedynku? Daj spokój, ja tutaj z nikim nie zamierzam rywalizować, on ma do dyspozycji całą 16 bitową paletę na pixel, a ja ograniczam się do 16 kolorów, co Ty tu chcesz porównywać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Pomysł i jego wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Mój ostatni pixelart (WIP): 15 kolorów (nie licząc tła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Bardzo fajny okrągły symbol, reszta nieco gorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 No a teraz chyba lepiej.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Nogi okej, gora kompletnie spaprana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Zero - wszystko fajne oprócz tego ostrza(?) na górze :) No a teraz chyba lepiej.? Brak praktycznie jakichkolwiek szczegółów, wygląda to tak, jakbyś na szybko przed wyjściem z domu rysował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Jakim pojedynku? Daj spokój, ja tutaj z nikim nie zamierzam rywalizować, on ma do dyspozycji całą 16 bitową paletę na pixel, a ja ograniczam się do 16 kolorów, co Ty tu chcesz porównywać? :) Boisz się , że Kuba jest lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Bynajmniej. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Bynajmniej. :D Sądząc po Twoim doświadczeniu powinieneś wciągnąć Kubę nosem . I trochę mnie to dziwi ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dziwi Cię to, że nie zamierzam nic nikomu udowadniać? Kuba graficzy zawawaliście i nie ma tutaj o czym gadać, ja też radę sobie całkiem nieźle i tyle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dziwi mnie to , że się boisz . Czyli możemy teraz sadzić , iż to Kuba jest najlepszym grafikiem na GMC ? PS kończę ten offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Tak! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 To że nie chce brać udziału nie znaczy że się boi;p PS:Tymon fajny żuczek w sygnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 ZeroXbot super. Adriann jak dla mnie dużo gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 :(( Postaram się jutro zmajstruje coś specjalnego :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tymonowi się po prostu nie chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Lol, to tylko toporek. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 "Tylko", a jakie zamieszanie zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Żuczek Tymona (ten z sygny) to majstersztyk. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Lol, kliknij na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zniszczyłeś moje wyobrażenia. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tymon znowu "plagiatuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie, po prostu to w ramach akcji lansowania tego żuczka. Efektem tego jest jego trzecia pozycja w rankingu tygodniowym na PJ co udowadnia po części bylejakość tamtejszego systemu oceniania - co było celem całej tej akcji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 3 minuty 56 sekund 44 setne HELL YEAH. TIME TO OWN PIXELJOINT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi