Japanstache Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie mam pojęcia co się wam w pracy Wojzaxa podoba. Maźnięcie paru kresek i wylanie koloru to góra 10 minut roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Tez mam cos do powiedzenia w sprawie Endurance :D loading : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak chcecie to możecie użyć w swoich grach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie mam pojęcia co się wam w pracy Wojzaxa podoba. Maźnięcie paru kresek i wylanie koloru to góra 10 minut roboty. ja też nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 praca, którą ktoś chwali się w galerii grafik screen z gry będący humorystycznym nawiązaniem do innej produkcji Ale z Ciebie Poxipol flak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ale z ciebie Japanstache Japanstache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 screen z gry będący humorystycznym nawiązaniem do innej produkcji CONCEPT ARTY I ja nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Dokładnie w takim stylu są TABLETKI Wojzi. Idąc tym tropem myślenia Endurance będzie tragiczną produkcją z rozmazaną, naprawdę brzydką grafiką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Czy Ty nigdy nie odpuszczasz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie! Nigdy! Trzeba doprowadzić tę zawiłą sprawę do końca! ED: A WSZYSTKIE GRY EGZEKUTORA SĄ NUDNE I NIE MAJĄ W OGÓLE FABUŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 On już taki jest :) Poza tym nice Wojzax :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Lol gdy to zobaczylem to pomyslalem: "Ladne logo" Po czym zobaczylem ze w tle napisu sa jakies bazgroly lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Im dłużej na to patrzę tym bardziej mi brzydnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 E a jak moja roślinność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Listki w prawym dolnym fajne, reszta nierealistyczna albo ja nigdy w dżungli nie byłem i się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Niech wam ustna zbladna : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaprawdę, ustna nam zblady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Tylko nie temu kolesiowi z twojego obrazka, bo on ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A właśnie że ma ######ste usta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 cieniowanie fajne, ale twarz ma krzywą jakąś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Bo on wali sobie strzały w poliki i dlatego ma je takie wykokszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Czepiacie się kurde. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 a mnie się podoba, szczególnie ten styl...jednak rzeczywiście twarz ma krzywą(może to dziecko czarnobyla?) ale ogólnie fajny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 oprócz obrzydliwych nieskończonych ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Powiedz że to na środku sceny to brygada antyterrorystyczna wypłoszona widokiem wiwatującego tłumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 To na środku sceny to tytuł gry Wojzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wiesz o co mi chłodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ma first shooting animation evar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W sumie to animacja ruszającego się korpusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi