Japanstache Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Stare graficzki do projektu jednego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 56.87 sekund Uf, fajnie sie robi male graficzki na szybkiego : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 :o Poxi w czym to zrobiłeś. Zrób mi 32x32 będę Ci wdzięczny(Credits) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Japanstache: Nie podejrzewałem Cię o taką herezję i odejście od stylu. Poxi: Wdzięczna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dałbyś mi taką monetę w klatkach w PNG? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 machnąłem sobie taki krajobrazik: http://img177.imageshack.us/i/jpgxg.jpg/ http://img251.imageshack.us/img251/7205/jpg2s.jpg nie wiem która wersja lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Góry świetne, ale woda to dno... :P Zrób coś pomiędzy obiema wersjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 mysle ze druga, ale i tak te gory wygladaja jak serwetki, za to woda ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Fakt, druga lepsza. Przede wszystkim woda jest bardziej wyostrzona, przez co lepiej ją widać na tle nieba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 kurcze w takim razie wg gustów mamy wszystkie możliwe kombinacje: -albo góry są złe -albo woda jest zła -albo wszystko jest do niczego -albo wszystko jest spoko -albo jak mi się wydaje nic nie jest takie straszne ale efekt psuje niedopasowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 dla mnie to mgła a nie woda >: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Pierwszy render w 3ds max. Nie wiem co to, po co, i w jakim celu to zrobiłem, ale jest dziwne. ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jeszcze to zaanimuj i będzie świetne. Ed: Daj rendera w większej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Machnąłeś? Wygląda jakbyś napluł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ekhem. Dzięki? Lubię jasno postawioną konstruktywną krytykę :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Udekorowałem sobie okno na halloween. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ta czacha jest extra :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 @boom: 2 lepszaa!! @Xarfron: Ładne, może udekoruję okno na Wszystkich Świętych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ja bym bał się zasnąć;( I faktycznie, czaszka przebija wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Czaszka troszkę zbyt wyostrzona, tzn. te linie są takie takie... tribalowe czy jakoś tak. Mimo wszytko całkiem nieźle. ;d Zresztą i tak pajączek wymiata. ;d Zlepka screenów w celu prezentacji efektów graficznych w gierce. ;x - https://gmclan.org/uploader/3290/lololo.jpg (link, bo wysoka rozdziałka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ta czacha jest extra :thumbsup: @Xarfron: Ładne, może udekoruję okno na Wszystkich Świętych... Ja bym bał się zasnąć;( I faktycznie, czaszka przebija wszystko :) Dzięki :) @KubaGM No no gierka wygląda fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Kuba, weźmiesz mnie na praktyki w rysowaniu?:| Grafika bomba, ale postacie zbyt bardzo 'zlewają' się kolorami z ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 @KubaGM: Ta gra to najlepsze co dotychczas widziałem na GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Fallout : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Pełna profeska Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ta gra to najlepsze co dotychczas widziałem na GMC. foch :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 foch :0 Przypominam, że jeszcze nie znamy możliwości Twojej nowej kamerki internetowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 foch :0 Nie rozpaczaj Psysiu, Ty też tworzysz niezłe rzeczy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 foch :0 Ale jak kazdy smaczek kuby, strzelam ze niedlugo kompletnie ucichnie o tej grze ; ) Prawie jak Stasiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Poksi, zrób w końcu to game over, lub jakąkolwiek dobrą grę zanim zaczniesz prorokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi