Xarfron Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 @Wojzax :thumbsup: Takie randomowe logo w szkole robione :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 @Wojzax :thumbsup: Takie randomowe logo w szkole robione :P Do jakiej szkoły chodzisz? ;p fajne fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 @Wojzi - Wow, ja dalej cwicze takie renderowanie : ( @LionX - Brzydkie. Bardzo brzydkie, prawie ze sensu nie ma czcionka, smieszny naboj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 No Xarfron, mi się podoba, tylko czcionkę jakąś byś walnął grubszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 flaq, znajdź wać moje zdjęcie z tematu fotek, gdzie byłem ze znajomymi w jamimś ogrodzie i namaluj wać moją karykaturę Twoim sposobem, plox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Wojzax trochę Ci nie wyszło :P btw ten styl najbardziej się nadaje właśnie do karykatur :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Wojzax trochę Ci nie wyszło :P Zdaje sobie z tego sprawę. :( A jak coś to tutaj: http://wkwiatkowski.daportfolio.com/ macie lepiej wyglądające wersje niż te co dałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 pumpkin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Te liście u góry mogły by trochę odstawać od głowy, bo jak narazie takie 'płaskie' są. A tak to w porządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 liście dyni bardziej przylegają niz odstają <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Te liście u góry mogły by trochę odstawać od głowy, bo jak narazie takie 'płaskie' są. A tak to w porządku :) liście dyni bardziej przylegają niz odstają <_< Tak z ciekawości sprawdziłem i zonk dynie nie mają w ogóle liści na czubku :P No ale ta moja to inna odmiana jest :). edit:A przynajmniej żadnej mi się nie udało znaleźć z tak rosnącymi liśćmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 liście dyni bardziej przylegają niz odstają dry.gif dynie nie mają w ogóle liści Ale z nas są znawcy. Niezłe Xarfron, jak to było rysowane i na czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Mi to wygląda na kredki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Moim zdaniem to długopisy albo farbki plakatowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A moim zdaniem to olowek i gimp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 dynie nie mają w ogóle liści Ale z nas są znawcy. Zdanie wyrwanie z kontekstu liście mają ale nie tam gdzie narysowałem Niezłe Xarfronthx :) jak to było rysowane i na czym? Mi to wygląda na kredki Moim zdaniem to długopisy albo farbki plakatowe. A moim zdaniem to olowek i gimp. PoxiPol był blisko bo to były ołówki, Kredki, i na końcu poprawione w gimpie Wersja bez blura : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ale z nas są znawcy. Zdanie wyrwanie z kontekstu liście mają ale nie tam gdzie narysowałem thx :) PoxiPol był blisko bo to były ołówki, Kretki, i na końcu poprawione w gimpie Wersja bez blura : Kretki Kretki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Xarfron fajna pracka nie przemawia do mnie tylko ta różowa krew... o ile to jest krew a ni guma do żucia(zawsze lepiej się upewnić). ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ej, ja tylko żartowałem :( . Przecież widać, że kreTki / ołówki. A i nie wiem po co ten bluuuuur, tylko psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 imo z blurem jednak lepiej wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Oryginał dużo lepszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 cieniowanie w porządku, ale już kształty itepe to masakra ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 +1 gdzie on ma dłonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Gdzie on ma ręce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 A to mój taki se tilesecik do mojej gry: I skrzynka: I moneta - ona akurat jest w gimpie robione, pozostałe robiłem paintem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Titleset - kurcze, dlaczego praktycznie w kazdej platformowce trawa ma taki sam styl(chodzi o te zaokrąglenia u spodu) ? Skrzynka jak skrzynka :P Moneta? Mi to wygląda na koło z jedynką na środku;/ Złe kolory i brak szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ekhm, jestem pewny ze raz robilem ci dokladnie taka sama skrzynke, gdy robiles gre gdzie sie nimi rzucalo ; ) Nie oskarzam cie o ripa, lecz podejrzewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Wzorowałem się na Wojzaxowej skrzynce lenin: co by dodać do monety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 btw u siebie w Upie znalazłem taką skrzynię I tak teraz myślę, że po tych 3 miesiącach od zrobienia jej lepiej bym już to zrobił :) Lenin się rozwija ;x lenin: co by dodać do monety? Weź sobie monetę jak masz gdzieś obok siebie. I porównaj z tą co narysowałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi