lenin Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Na tej tabliczce z lewej mają być opcje do wyboru? Jak tak, to wydaje mi się ze jest za mała. A tak to jest ok, nada się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Bardzo niedokładnie pomalowane, dużo białych prześwitów, kolorujesz to na komputerze, więc dopracuj to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Rzeczywiście teraz widzę jakie to jest niechlujne i niedokładne przy tym co robi teraz Pablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 drzewa wyglądają jakby stały na ziemii , a nie rosły (potrzeba większe korzenie :o ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Gdyż Wojzax'owi troszke sie nie udalo to pomalowanie wiec sam zrobilem to menu :) Niestety efekt mojej pracy zobaczycie dopiero w grze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 W jakiej grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ściśle tajnej :) Mówiłem im, że ta tabliczka jest za mała, ale mnie nie słuchają... ; ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Moim zdaniem pasuje, nie lubię dużych czcionek w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Zapytam z ciekawosci czy malujac uzebienie wzorowales sie na swoim ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nie, ściągałem z oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Dawno już nie rzucałem żadnego swojego szkicu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 furries : D Czuje sie jak zoofil fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 furries : D Czuje sie jak zoofil fajne Widać wiesz co to furry : D A to nie furry a neko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Neko = = Furry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Myślałem z początku że na dole napisane jest "STILLER" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Neko = = Furry No dobra może nie neko jako że do końca nie wiem co to neko nie zmienia jednak to faktu że styl neko girls (przyjęte ogólnie jako po prostu neko) to nie furry dla mnie neko to pół kot pół człowiek w każdym razie powiem to tak osoba przedstawiona na obrazku to pół wilk pół człowiek : O! a furry to antropomorficzne zwierze które wygląda jak zwierze ale jest o postawie ludzkiej więc i tak czy siak neko w stylu jaki jest przestawiany nie można zaliczyć do furry - neko - furry Jak widać nie trudno je odróżnić więc nie mogę się zgodzić z wami to tak jakby porównać japoński styl animacji (anime) do stylu np disney'a Edit: Myślałem z początku że na dole napisane jest "STILLER" a tam pisze Silwer (wiem powinno być Silver mój błąd :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 No dobra może nie neko jako że do końca nie wiem co to neko dla mnie neko to pół kot pół człowiek w każdym razie nie zmienia to faktu że osoba przedstawiona na obrazku to pół wilk pół człowiek a furry to antropomorficzne zwierze które wygląda jak zwierze ale jest o postawie ludzkiej więc i tak czy siak neko w stylu jaki jest przestawiany nie można zaliczyć do furry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Czytaj bom jeszcze edytował swoją wypowedzia neko girl tak czy siak to nie furry wystarczy porównać A pierwsza wypowiedzi nie była do stylu, tylko do obrazka odniesiona. furry = zwierze z futrem (no chyba że gad to bez futra, ale to wciąż zwierz), na 2 łapach o postawie ludzkiej tzw Antropomorficznej neko girl (neko) = dziewczyna,człowiek z uszami kota i ogonem neko!=furry -_- spytaj się byle jakiego furry każdy ci to samo powie, a to co żeś sobie tam ubzdurał to już twoja sprawa. Jak widać nie trudno je odróżnić więc nie mogę się zgodzić z wami to tak jakby porównać japoński styl animacji (anime) do stylu np disney'a ------------------------------------------ Żeby oftopa za dużego nie robić to rzucę jeden mój rysunek (Furry @.@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Brzydkie piersi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Neko girl brzmi mega-kretyńsko. Jak już chcesz coś nazywać to się zdecyduj na jeden język, angielski - catgirl albo japoński - nekomimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Neko girl brzmi mega-kretyńsko. Jak już chcesz coś nazywać to się zdecyduj na jeden język, angielski - catgirl albo japoński - nekomimi. co jak co ale o określenie tez krąży, po internecie czy brzmi kretyńsko nie mnie oceniać. nie mniej kretyńskie jak porównać nekomimi do furry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Problem nie leży w tym, jak nazywać nekomimi i czy należy do furry. Problem polega na tym ze dajesz tu jakieś futrzane fagociarstwo, a zwłaszcza ten drugi rysunek. A fe. To jest gorsze od faszyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Futrzyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Problem nie leży w tym, jak nazywać nekomimi i czy należy do furry. Problem polega na tym ze dajesz tu jakieś futrzane fagociarstwo, a zwłaszcza ten drugi rysunek. A fe. Jak ci nie w smak to nie patrz To jest gorsze od faszyzmu. Pucz się historii to może wtedy dowiesz się co gorsze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Pucz się historii to może wtedy dowiesz się co gorsze :3 Hmmm Hitler miał potężną armię, i miał wielką charyzmę by zmusić kilka milionów kretynów do strzelania do każdego kogo nie lubiał. Furfagi rysują erotyczne rysunki zwierząt. Jednak hajl hitla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ten pierwszy nienajgorszy, a ten drugi... hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Hmmm Hitler miał potężną armię, i miał wielką charyzmę by zmusić kilka milionów kretynów do strzelania do każdego kogo nie lubiał. Furfagi rysują erotyczne rysunki zwierząt. Jednak hajl hitla. Jak twoim ideałem jest hitler to ci winszuje po drugie nie wstawiłem tu żadnych erotycznych rysunków nie ,ma to jak porównać faszyzm którzy zabili miliony ludzi do ludzi którzy lubią rysować nie koniecznie ludzi, przy czym ani zwierząt ani ludzi Nie krzywdzą porównanie raczej chybione zwłaszcza biorąc porównanie do tego co tu dałem zgaduje ze bajek disneya, warner brothers, i wielu wielu innych, nie oglądasz (ani nie dasz oglądać swoim dzieciom) bo to furry fag epic win :) No ale kończę tą dyskusje jak ktoś ma jakiś problem to na pw zapraszam ja przestaje karmić trole :) EDIT: Choć mnie kusi na odpowiedzenie na dalsze posty to jednak jak obiecałem tego nie zrobię chcecie pogadać załóżcie osobny temat albo napiszcie mi na pw chętnie podyskutuje :) ps. co mają fury dziwaki w kostiumach (O.o dziwni ludzie),do ludzi rysujących furry -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 @qa: zoofile ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 nie ,ma to jak porównać faszyzm którzy zabili miliony ludzi Jak faszyzm mogą zabijać miliony ludzi? Po za tym, nie każdy faszysta zabija, a Hitler jest najsławniejszy, pogeneralizujmy trochę i furry i faszyzm. do ludzi którzy lubią rysować nie koniecznie ludzi, przy czym ani zwierząt ani ludzi Nie krzywdzą porównanie raczej chybione Cóż, niekoniecznie muszą zabijać: zwłaszcza biorąc porównanie do tego co tu dałem zgaduje ze bajek disneya, warner brothers, i wielu wielu innych, nie oglądasz (ani nie dasz oglądać swoim dzieciom) bo to furry fag epic win :) Nie oglądam bo nie mam pięciu lat. :) No ale kończę tą dyskusje jak ktoś ma jakiś problem to na pw zapraszam ja przestaje karmić trole :) Omnomnomnom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi