Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Anty skończ już, to przestało być śmieszne na 2 obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Twoje komentarze przestały być śmieszne na 2 poście, a masz ich już 633. Ps. to nie miało być śmieszne. PS2. Twoja sygnaturka jest do dupy. PS3. masz zjeba w avku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 PS skończ Anty PS2 Skończ Wojzax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 PS3 nie ma gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Sory za offtop ale to nie forum o PlayStation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Kurw to chyba on zaczął, nie ja. W dopełniaczu nadal jest to słowo wulgarne. Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Anty pokoloruj i pocieniuj chociaż te swoje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Gdyby nie to, że rysuje to w paintcie to pewnie bym tak zrobił, ale spieprzyłem coś z plikami psa i teraz ani go usunąć, ani uruchomić, ani instalnąć od nowa, więc tylko format mnie ratuje, a na razie nie chce mi się tego robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 O Boshe... :D Ile tu jest stron...chyba najsławniejszy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Anty, kartka i ołówek :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 To ściągnij portabla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 poco ci plik psd wystarczy pobawić się trybami mieszania zebyś nie gderał że się nieda (to ma byc brzydkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Mi sie podobalo to lustro (?) z 2 obrazka w poprzednim poscie Anty. Takie abstrakcyjne : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Taki mały bazgrołek na tablecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Taki mały bazgrołek na tablecie Kamienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Tak, a dokładnie klatka piersiowa kamiennego golema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Tak, a dokładnie klatka piersiowa kamiennego golemaTakie jakieś cienkie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Powiedziałbym, że płaskie, w ogóle nie widze tu przestrzenności, tylko płasko ułożone kamienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Takie jakieś cienkie ;x Wiem o tym nie umiem się sprawnie posługiwać tabletem jak na razie Powiedziałbym, że płaskie, w ogóle nie widze tu przestrzenności, tylko płasko ułożone kamienie. Bo poza zrobieniem wypukłości brak tu cieniowania :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 :D A mi na mysl odrazu przyszedl Golem !! Ten kosciolek tez bylby super gdyby nie krawedzie drzew i kosciola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wiem o tym nie umiem się sprawnie posługiwać tabletem jak na razie Bo poza zrobieniem wypukłości brak tu cieniowania :x Nie zganiaj na tablet, bo to na pewno nie jego wina :] . Skoro wiesz, że brak tu cieniowania, to zrób je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nie zganiaj na tablet, bo to na pewno nie jego wina :] . Skoro wiesz, że brak tu cieniowania, to zrób je. przecież napisałem że ja nie umiem się nim posługiwać za dobrze a nie że z tabletem jest coś nie tak -_- edit: a tu troszkę nowsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Projekt tatuażu który bym sobie zrobił na przedramieniu: A tu oryginał długopisem na kartce: I mały bonusik tą samą techniką: "Los" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja jakbym miał sobie coś tatuować to ankha : P Ale jakoś mnie do tego nie ciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 5 minut z paintem. Freak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Fajny. Jakby go zaanimować pasowałby do jakieś platformówki nawet :D Chciałbym umieć robić coś takiego w 5 minut... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No co ty łatwe to przecież:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 dla mnie to nic specjalnego, słabe cieniowanie ;p ale nie jest źle, rób dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Jak na 5 min to całkiem niezłe ale jak już Nikas napisał cieniowanie słabe, więc czasami warto posiedzieć to pare min dłużej i dopracować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi