Pablo-GM Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No to gratulacje :D Dawno nie pixelkowalem : / : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Wow, ale mutantinio :D Anatomia do bani, włosy +twarz okropna, a restza źle pocieniowana. Cienko... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Możliwe ale to grafika do starego projektu , który mial wyglądać właśnie tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 To nie chciałbym go zobaczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 UP: Każda gra ma swój klimat XD pozatym nie tylko grafika sie liczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ZeroXbot dobrze gada, mleka mu nalać! Seria zdjęć pamiątkowych robionych grupom żołnierzy idących na front nieznanego autora, Mainz 1914. Gdyby się paint nie srał, zobaczylibyście nowszą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ja tam z tej serii widzę tylko jedno zdjęcie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Bo one są ułozone jedno na drugie. Stasiu zapomniał porozkładać :P Bardzo ładne zresztą to zdjecie (jak każda twoja klimatyczna grafika) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Nikt niech nie komentuje "serii", kapiszu?:) "Seria zdjęć..." lepiej brzmi a i poprawia klimat grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ogólnie powiem, że sam opis dodaje więcej klimatu niż 'seria'. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 wywerna wielki pająk gryfi jeździec wilczy jeździec biały mag rycerz Od razu zastrzegam, że zabraniam wykorzystywania tych grafik komukolwiek do czegokolwiek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Sory ze tak zwroce uwage. Wesnoth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Wzorowanie się na czymś to nie grzech. Bardzo fajne, hmm... rendery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 lol, to w ogóle nie wygląda jak render, a graficzki też kojarzą mi się z BfW i muszę powiedzieć, ze całkiem udane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Bo gra co robimy, będzie trochę podobna do BfW, ale niezupełnie. Zresztą po prostu rysowane grafiki, a że nie ma za wiele takich gier to się kojarzą z Wesnothem :D Nie wygląda to jak render ale oks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 najsłabiej wygląda rycerz. grafiki są ogólnie niezłe, ale jakieś takie flashowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Bo rycerz to najstarsza z tych grafik. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Pierwsza praca w tym stylu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Pytanie co ten dziadyga ma na głowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Miałbyć turban ale wyszło co wyszło D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No to nawet bardzo udane. Wzorowałeś się na jakimś bliskowschodnim zdjęciu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie wymyśliłem tą twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Pierwsza praca w tym stylu : Nom rzeczywiście coś się udało ;] hmm tylko ja bym usunął kontury i pobawił się w digital paint ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Wygląda jakby mu spadał ten turban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 6 godzin non stop pracy, deszcz mi zajal 4 z 6 godzin lol. Poxi's Cycle ktores tam. Na zegarku pisze Nigga, jak cos. Jest sporo niedociagniec, ale mi sie nie chce poprawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ork szaman Goblin - wczoraj go zapomniałem dać Dziś zrobiłem szamana, w sumie to tak średnio jestem z niego zadowolony, ale nie mogę na każdą jednostkę na razie poświęcać tyle czasu, bo jeszcze 5 armii do zrobienia. PS mam jeszcze troche grafik; halabarnik, chłop, uzbrojony chłop, strzelec, ork wojownik, ork kusznik i chyba coś tam jeszcze ale większość jest słaba, bo pochodzi z czasów kiedy się uczyłem. Może jutro wrzucę halabardnika i strzelca, bo są nienajgorsi i może orka kusznika. Jak będą zrobione wszystkie jednostki do wszystkich armii to zacznę poprawiać te stare :P Albo dobra, pośmiejcie się :) Doublepost po 23 minutach. Posty połączyłem. Warn. I jeszcze ten idiotycznie wysoki obrazek. Nie mogłeś wywalić tego białego spodu? Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Wcale nie jest takie złe. Jak skończę mój zameczek w blenderze to go tu wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Robisz w blendziu? Może wiesz jak zrobić realistycznie wyglądającą mgłę? Potrzebne mi do animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ej no wiem ze jestem natretny ale spedzilem 6 godzin dla was : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi