Grabarz Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Hehe. Przykro mi Grabarz, ale PoxiPolowi wyszło to lepiej :P Ładnie stonowane, a Twoje wali po oczach. Chociaż duszek ma zabawny kolor :D Znikas Niewidka, całkiem to ładne, wesołe, jak gra dla dzieci od lat 5-ciu. Kiedy będzie można zagrać? @Edit Dziękuję za uszanowanie mojej woli i wstawienie tekstu o copyrajtach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 @Wojzax A mi się ten dym BARDZO podoba, bo pasuje do klimatu, jest oryginalny poprzez swoją pixelowość. To tylko obrazek, więc nie ujmuje całego efektu, bo ten dym chyba będzie się ruszał, no nie? Chciałbym zobaczyć go w akcji, może dałbyś gifa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 tez sie zgadzam z meloPL ten dym bylby git.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No to macie update'owane demo WarFoga z nowym dymem, bo gifów mi się robić nie chce: https://gmclan.org/up3744_4_warfog_demo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 O, a tu takie coś narysowane przeze mnie myszką za pomocą programu Paint.NET ^^ @UP ######aszczy dym! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A tutaj wybuchy z mojej poprzedniej niedokończonej produkcji Core of War: Byłyby lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 za ok. 2 tyg jak się wakacje skończą ;p EDIT: no i 2 lvl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No to świetnie :D Dużo będzie możliwości? Czy to prosta platformówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 zależy co masz dokładniej na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 zależy co masz dokładniej na myśli Chodzi mi o to czy to będzie po prostu chodzenie w prawo i unikanie potworów, czy jakieś dodatki, umiejętności, nietypowe warunki wygrania planszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No to macie update'owane demo WarFoga z nowym dymem, bo gifów mi się robić nie chce: https://gmclan.org/up3744_4_warfog_demo.html Em, co do tych dymów, to dobrze by było zrobić ich kilka kształtów, bo jak kilka razy obejrzałem ten "filmik", zaczęło mi przeszkadzać to, że każdy dymek wygląda tak samo. Najlepiej, jakby losowało spośród kilku sprite'ów dymu na jeden obiekt. Co ty na to? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Będzie kilka mocy, nie wiem ile.Na razie jest jedna, zwykłe strzelanie.Będzie dużo unikania przeszkadzajek, ale także chciałbym umieścić w grze sporo dźwigni i sekretów. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Screen z nowej gry, ludź mi nie wyszedł: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Screen z nowej gry, ludź mi nie wyszedł: jak pomalować domki żeby pasowały stylowo do tych drzewek z mojego postu powyżej? Plagiat błe. I ludek za duży. I drzwi za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie plaiat tylko inspiracja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Inspiracja inspiracją, ale plan budynku musiałeś mu ukraść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Faktoza, straszna kradzież planów budynku... :( Co do tematu, to: #Marcin1147, faktycznie ludek nie wyszedł, ale może będzie konkurencja dla gry trola? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Właściwie to to były koncept-arty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kiedyś chciałem zrobić podobną grę, ale bez kolorów. Rysowana i w odcieniach szarości, jakby na kartce. Kilka dni później pojawiło się to pytanie Trolla ^^ Skoro już ktoś robi taką grę to nie opłaca się robić drugiej takiej samej. Komu chce się grać w dwie prawie takie same gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 I ludek za duży. I drzwi za małe. A kto powiedział, że drzwi nie są dalej od ludzika? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Płot stojący tuż przy budynku zdradza jego położenie, czyli obok krawężnika. Niestety, mieszkają dam hobbity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kolejny taki mały make'up z grafiki która robię : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ogólnie praca ładna, samolot jest dziwnie pocieniowany (przynajmniej dla mnie) i co to jest ta obramówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jak dla mnie to są skały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ciekawe jakby tam ten samolot niby mial wyladowac ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ciekawe jakby tam ten samolot niby mial wyladowac ; ) Może to taki typ samolotu który startuje/ląduje pionowo tak jak helikoptery :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Teraz pełno myśliwców tak startuje, więc nie wiem o co Ci chodzi Poxi. A grafiki fajne, bardzo do siebie pasują, tylko może trochę płaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No właśnie poxi, Raper: ale poza tym obrazek mi sie słabo podoba ten samolot wszystko popsuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Tak ta otoczka to skały a ten samolot ląduje pionowo jak to każdy kosmiczny :P Ale widocznie źle go pocieniowałem i nie pasuje do reszty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi