Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Super... Może coś co nie wymaga tylko działającej myszki i włączonego painta, może troszkę skilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A MOŻE SIĘ WEŹ ZABIJ, ANTY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Używanie broni przeciwnika wyszło trochę gejowsko, ale nwm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ach te kocie ruchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tez jestem kul, tez robie oldskulofo. Jestem rowniez sadysta, najwiecej przyjemnosci mi sprawilo rysowanie krwi. Moze to dlatego ze lubie czerwien, ale wole mowic ze jestem sadysta. Orginalny sprite mial 10x10. Taka ciekawostka. Wiem ze w pewnej klatce niebieski nagle znika, ale przypuscmy ze zielony go odepchnal. E - Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Halo wymyśliło FPSy. To w Halo po raz pierwszy pojawił się bohater z którym możemy się utożsamiać, co później było wykorzystywane przez wszystkie gry. Regenerująca się tarcza? Dzięki Halo! Pojazdy i inteligentni przeciwnicy? Zadebiutowali w Halo. Halo jest również ojcem rozgrywek sieciowych. Bez Halo nie byłoby Gears of War, Call of Duty czy Dooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Moze i nie byloby, ale teraz skad sie wzielo "TeaBagging"? Z Halo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Halo wymyśliło FPSy. To w Halo po raz pierwszy pojawił się bohater z którym możemy się utożsamiać, co później było wykorzystywane przez wszystkie gry. Regenerująca się tarcza? Dzięki Halo! Pojazdy i inteligentni przeciwnicy? Zadebiutowali się w Halo. Halo jest również ojcem rozgrywek sieciowych. Bez Halo nie byłoby Gears of War, Call of Duty czy Dooma. halo ? może i regenerującą się tarcza tak fps no nappeewwnnoo halo był pierwszy :] typ rozgrywki online no raczej bym powiedział unreal tournament co do możności utożsamiania się z bohatera to wieki przed halo były takie gry , choćby taki gothic , simon ,tomb rider i naprawdę wiele innych (to już zależy raczej od osoby) IA- nie zaprzeczę dość dobre jest w halo , ale pewnie znalazło by się parę gierek z tego okresu z podobnym IA co do pojazdów to akurat nie wiem ale założę się że też nie był pierwszy edit :" gta 3 premiera: 23 października 2001 :] halo - Premiera: październik 2003" więc nie mów że halo wniosło poza samo ładującą się tarczą (czego tez nie jestem pewien) coś nowego fakt że chyba w halo te wszystkie elementy (taż nie wiem czy halo był pierwszy) zostały w prowadzone ale to zbiór elementów dawno już znanych w grach Moze i nie byloby, ale teraz skad sie wzielo "TeaBagging"? Z Halo! lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dajcie mi jakiegos ciekawego pomysla na taka bezkoncowa animacje. Moze cos wyskrobie, jestem pijany to wszystko moge. Na prosbe copo. 8 kolorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Aaa haha, i powiedzcie że nie mam za######ego kota xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 jakiś naćpany taki ten twój kot LOL :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 na czym on leży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 @Dawka Skrzyżowanie poduszki z tapczanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 @Dawka Skrzyżowanie poduszki z tapczanem. Ale to są kolana mojej siostry, to na nich leżał Kociamber :0 Ale powiem siostrze że Jej nogi są skrzyżowaniem tapczanu z poduszką to padnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 nie masz za######ego kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ale to są kolana mojej siostry, to na nich leżał Kociamber :0 Ale powiem siostrze że Jej nogi są skrzyżowaniem tapczanu z poduszką to padnie xD Właśnie tak mi się coś wydawało XD. I co padłą (twoja siostra) haha jeszcze się śmieje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 gnysku, nie znasz sie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 To ja tyż się pochwalę pociechą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Piękny koszyczek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 To ja też się pochwalę oldskulem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Co tam robi włóczykij? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Co tam robi kon/krowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Co tam robi włóczykij? To stary meksykanin. Co tam robi koń? Je trawę. dobre jako cut scenki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobre ale ja bym proponował komiksowe albo taka grafa jak w grze :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja też się pochwale moją pociechą :D Brudny Jony ( Już Trup :crying: ) Mój piesek, a po prawej ferrari :D Wabi się Rex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ferrari wabi się Rex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nieeee... piesek :P Ferrari nazwałem Honda, już nawet znaczek zmieniłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie ma to jak wstawiac zdjecia zwierzakow w galerii GRAFIK do cholery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A takie coś sobie zrobiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ładny kotek i króliczek i koszyczek z jajkami, reszta wą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi