Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lepiej. Ale nich, że ona się wolniej obraca i będzie normalna a nie jakaś ze szkła bo tak prawie nic nie widać. hmmm -_- :P, ona ma być kryształowa (szklana) ale masz :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No teraz dopiero da się coś tu ocenić. Całkiem, całkiem. Ja kiedyś próbowałem wymodelować czachę, ale nie mogłem znaleźć idealnych zdjęć z frontu i z boku zgadzających się ze sobą. Zawsze na jednym coś było odrobinę przesunięte w górę lub w dół i szlag mnie trafiał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No teraz dopiero da się coś tu ocenić. Całkiem, całkiem. Ja kiedyś próbowałem wymodelować czachę, ale nie mogłem znaleźć idealnych zdjęć z frontu i z boku zgadzających się ze sobą. Zawsze na jednym coś było odrobinę przesunięte w górę lub w dół i szlag mnie trafiał :P wiesz trzeba też trochę własnej inwencji twórczej , ja korzystałem z dwóch zupełnie nie pasujących do siebie zdjęci, by uzyskać kontury i wyszła mi ta pierwsza czacha, a ta teraz to już ręczne poprawki Teraz robie do niej dolną szczękę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie mam takiej wyobraźni. U mnie wszystko musi stykać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ostateczna wersja :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tak odwalona ta szczeka ze szkoda patrzec :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tak odwalona ta szczeka ze szkoda patrzec :/ Odwalona,czyli że ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ..ze nie wyglada jak szczeka tylko kawal metalu w twarzy kibola po ostrej ustawce :D Poszukaj na necie zdjec rentgenowskich czaszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ..ze nie wyglada jak szczeka tylko kawal metalu w twarzy kibola po ostrej ustawce :D Poszukaj na necie zdjec rentgenowskich czaszki :) Po pierwsze, to z takich zięć był model tworzony, szczęka też. po drugie, ja tego nie widzę (znaczy tego co wam się w niej nie podoba). po trzecie, lepszej nie potrzebuje, powiedzcie konkretnie co wam się nie podoba, i jak zwrócę, na to uwagę i mi też się nie spodoba to może poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 usuń mu zęby, albo je bardziej wyszczególnij. Bo teraz wygląda jak by zamiast kłów miał metalową szynę, ale i tak bardzo ładnie :) BTW oczodoły nie powinny być puste? xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 usuń mu zęby, albo je bardziej wyszczególnij. Bo teraz wygląda jak by zamiast kłów miał metalową szynę, ale i tak bardzo ładnie :) BTW oczodoły nie powinny być puste? xp Takie rzeczy to bump mapping się załatwi jak tylko dowiem się jak go robić :P co do oczodołów fakt, tak jak i nos, i ogólnie wydrążona czaszka, no ale za dużo poli to też niedobrze, zwłaszcza że model to wersja high poly, dla modelu czaszki do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Fajne. tylko to lewe oko mogło być trochę mniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Takie coś jest bardzo proste do zrobienia :) .Wystarczy w GIMPie zrobić gradient spiralny, dać filtr animacji obracająca się kula. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Po co dajesz tu ten szajs -.-' ? Toż to nawet ładne nie jest. Trzeba było chociaż jakiś ludzki wzorek dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A to? Skończ już waćpan, wstydu oszczędź! Z tym to do Galerii Treści ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Skończ już waćpan, wstydu oszczędź! Z tym to do Galerii Treści ;p Raczej powątpiewam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Żeby miał normalne proporcje byłby, eee, normalny jak na poziom tego forum :) Ale te proporcje to porażka... Ed: POlatyna - w tej pracy trzeba się doszukać przesłania moralnego, które, naprawdę ciężko znaleźć, nawet autor obrazu jeszcze nie dał rady. Coś jak to: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Czarny...bia%C5%82ym_tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Potwór nad którym obecnie pracuje : v1. i v2. Edit: szkielet (die :P ): wiem, wiem, nawaliłem zwłaszcza z stopami, dłońmi jak i miednicą,itp.(na siłę chciałem już model skończyć :/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jak dla mnie niezłe, sam bym takiego na pewno nie zrobił ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 wiem, wiem, nawaliłem zwłaszcza z stopami, dłońmi jak i miednicą,itp.(na siłę chciałem już model skończyć :/). Też zawsze tak mam. Pierwsza połowa modelu dopracowana. A potem mi się już nudzi, mam go dość i kończę na siłę :/ Weź zrób mu powolną animację obrotu, bo na tym to nawet nie można mu się dokładnie przyjrzeć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Moja 1 animacja w SketchUp :rolleyes: Zrobiłem miecz. Download Zobaczcie czy film działa , bo ja mam problemy z kodekami :crying: Jak nie to dam screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tu coś się animuje O.o ? Ja widzę miecz. Nieruchomy miecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Aaa zapomniałem ustawić na scenę 1. A miecz ładny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Czterdziescisiedemiksiksiks...: Skończ już to nędzne nabijanie postów <_< idź sobie na inne forum. Xarfron: Dobre jak na wymogi gmc ale dlaczego ma tylko 3 palce u nóg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Xarfron: Dobre jak na wymogi gmc ale dlaczego ma tylko 3 palce u nóg? I 4 u rąk ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Weź zrób mu powolną animację obrotu, bo na tym to nawet nie można mu się dokładnie przyjrzeć :/ https://gmclan.org/uploader/5073/skielet.gif :) Xarfron: Dobre jak na wymogi gmc ale dlaczego ma tylko 3 palce u nóg? I 4 u rąk ;o To szkielet, odpadły mu (nie wiem czy wiecie, ale koniczynisko jest najtrudniej zrobić, przynajmniej moim zdaniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 artystyczny nieład czarnych kresek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Kiedyś dałem ale , nikt nie ocenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi