Solmis Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Taki prosty prezencik... :P PS. Najlepiej wkleić na jakimś tle (grafika z przeźroczystością), bo inaczej się zlewa z tłem (biały kolor). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 @Solmis - Dobrze, dobrze.... Ale myślę, że jako pixelek byłoby lepsze. I te wstążki nie przecinają konturów "prezentu" ....Według mnie należałoby wszystko POKONTUROWAĆ. 3.5/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 @upup- po pupy :P Dla niekapowatych nawet jakbm nie chcial przeklinac to bym powiedzial do, ale powiedzialem po, ale jaka tame jest róznica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 nie podoba mi sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 PROTIP: Spędzając nad obrazkiem więcej niż minutę zwiększasz szansę na wyższą ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Moja fursona: http://platyna2502.deviantart.com/art/Wajs...-quot-106499092 Około 8 godzin roboty... Trochę jedna noga dziwnie wykrzywiona xD Kolejne etapy tworzenia: http://img155.imageshack.us/img155/4373/etapywp9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 prawa stopa jest złamana ;o spodnie zbyt równo wchodzą w te glany...no i nogi dziwne d; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ładnie Platyna, ładnie :) Ale te nogi tak troszkę krzywo :) Glany równiusieńko co do pixelka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 @PoxiPol: Żeś się rozpisał... -_- @topic: Omg, czego chcecie od prezentu? :P Uważam, że takie proste (i małe grafiki) nie powinny być skomplikowane... :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 @Platyna - Oczy trochę za jednolite... I ja takiego shadingu nie za bardzo lubię... No i spodnie są trochę za "ciasne"... Najlepsza z tego wszystkiego jest gitara, fajne szczegóły i gradient :P .4/5 Wajsza :P . EDIT:Coś tam poedytowałem z wyglądem swojego personalnego sonicznego fan-chara - - zmienione uszy, oczy, tyłgłowy, rękawiczki, barki i OGON, żeby był bardziej podobny do ogona Espia. A przy okazji nazwa mojego gatunku się zmieniła - z hedgechameleon na hedgeleon ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wiec oto kolejna ma praca, młot wojenny. Podobnie jak poprzednia (shotgun) została stworzona na podstawie rysunku w brudnopisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Hehe fajne to to młot :] przydałby mi sie taki =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Sympatyczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @starhedgehog: Totalny brak proporcji ciala... Poza tym skoro mieszanka z kameleonem to lepiej jakby to mialo palce u rak i stop jak kameleon, bo na razie to jest jez z dziwnym ogonem i rogiem, nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @platyna 8 godzin roboty? Strasznie dlugo ci to zajelo, a efekt nie powiem zeby byl jakis swietny :/. 4\10 jakbym mial oceniac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @platyna 8 godzin roboty? Strasznie dlugo ci to zajelo, a efekt nie powiem zeby byl jakis swietny :/. 4\10 jakbym mial oceniac... No fakt faktem że nie jestem masterem w błyskawicznym rysowaniu :P Wszystkie prace mi cholernie dużo czasu pochłaniają. Nie wiem czy 8 czy mniej, czy może więcej, ale tak jakoś na oko mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja tu nie mowie o "szybkim rysowaniu" tylko o rysowaniu wogole. 15 min szkic postaci 1,5h twarz z cieniowaniem 4-5h malarstwo na A3 - tyle sie mniej wiecej powinno rysowac jak sie jest poczatkujacym i chce sie pocwiczyc (nie mowie tutaj o obrazach w stylu "bitwa pod grunwaldem" :P). 8 godzin to naprawdę jest kupa czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @Daniel: Jak zwykle dobra grafika... :] @Platyna: Fajny, ale trooochę dużo czasu. :P EDIT: Nowy avatar: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A to testowa grafika do szkieletora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 @Kosmitak co to jest to ostatnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 miejsce na itemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 przecież to jest zwój... albo ewentualnie nie wiem co xD (E: heheh, trochę z późno) bo jak na zwój to nieciekawie wygląda, tak jakby wypókły czy co (E: nadal się zgadzam) @Platyna - na pierwszy rzut oka - arcydzieło, później to tylko wyszukiwanie maaaasy błędów @Daniel(...) - no nieźle to wygląda. Przydałabymisię taka grafika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 no bo to miało wygłądac jak zwój Bardziej chodziło o taki kawałek materjału poszarpanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zmnien troche kolor na taki żółtawy to moze cos z tego bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 @Pan C2O - Byle jakie, kazda grafika zrobiona w 2 sekundy, i cieniowanie do kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 PoxiPol jestem dopiero początkujący a tak w ogóle to grafika testowa Hunter o takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @Starhedgehog, bede zgadywal, czy nastepna grafika jaka zamiescisz bedzie nadal ta sama postac ? Pokaz cos innego. :P @DanielBGRJ, nawet fajny mlotek Ci wyszedl. @Kosmitak, a co to niby jest? Bo nie wiem jak na to patrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @Kosmitak-żółtawe, czyli coś w tym stylu Widzisz ten kolor? jest żółtawo biały, a nie trochę mniej niż żółty. plus, to jest zwój, a tamto to żółty wyszlifowany kamień pierwszy miecz ma za mała rękojeść, a drugi za krótką butelki przejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Malowane dlugopisem na szybko(koncept-arty :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a to fragment screena z mojej przyszlej gry ZSEMC - twarz glownego bohatera jak uzywa spela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi