blackmaul Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Świetny dowcip :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Mogę z czystym powiedzieć że wygląda lepiej od Tanka. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 1 mapa dla openrpg wykonane przeze mnie... ubogo, ale cóż, ćwiczyć trzeba. tworzone w gimpie. coś podobnego zaimpletuje do mojego "mini" rpga. jak wam się podoba ogólny styl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Całkiem ładnie, tylko te stoły (bo to stoły, prawda?) wyglądają trochę dziwacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 no wiem, wiem. ale obecnie robię troche większą mapę, więcej szczegółów i bardziej dopracowana. niedługo zarzuce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 mam pewna fote ale ostrzegam ludzie o slabych nerwach, slabym zoladku i ponizej 18 lat niech nie patrza: A jezeli myslisz ze jestes twardy to idz po kanapki lub inny pokarm i zacznij spozywac... Jak zjesz 1 kanapke bierz druga i odpal ponizszy link Link Jesteś obrzydliwy xD Nie rzucaj takich linków, proszę :) Tymon Bede pamietal naprzyszlosc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Buuu, Tymon ;[ Kasujesz ciekawe linki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Markos zawsze może Ci pokazać to na GG :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 No co Ty! Boję się do niego napisać, jeszcze mi coś wyskoczy =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Tymon coś narobił :P Niech da linka, a ja pójdę po kanapkę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Markos, podaj im linka xD Widać chcą się pozbyć dzisiejszego śniadania. Ostrzegałem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Mam nowy avatar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Cobra co ty nie powiesz? xD Trzeba se jeszcze nową sygne sprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Kto jeszcze ulegnie tej manii? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Wilcze Bractwo atakuje! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 :ranting2: mje sie to nie podoba. przez was, wśród avatarów panuje nuda. same wilczyska!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ranting2.gif mje sie to nie podoba. przez was, wśród avatarów panuje nuda. same wilczyska!!1 A to peszek :lol: Kto jeszcze ulegnie tej manii? biggrin.gif Jaaaa! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 mje sie to nie podoba. przez was, wśród avatarów panuje nuda. same wilczyska!!1 Ale za to różnorodne wilczyska, czyli nie taka nuda :P Tak swoją drogą to mój wilk jest najładniejszy ahh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 http://img115.imageshack.us/img115/519/nsf...sexygirlqa1.jpg tutaj macie tego linka ! Tylko mowie ludzie o slabych zoladkach nie wchodzic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 O lol xD Niezłe :P Weź może jednak skasuj tego linka =p Będzie mi się to po nocach śnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Tymon napisal Markos, podaj im linka xD Widać chcą się pozbyć dzisiejszego śniadania. Ostrzegałem :3 :D niech jeszcze kilka osob zobaczy lub niech moderator usunie ;P i juz wiecej go nie dam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Eee to chyba jednak niemożliwe :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 http://poetry.rotten.com/weightlifter/ tutaj poczytajcie i zobaczcie (fotka z serii od 18 lat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 afff, rotten.com. niektóre zdjęcia to niezła schiza, ale większość to nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Po co ja do tego tematu właziłem? xD Jem sobie naleśniczka a wy tu gadacie o... Już mi apetyt odebrało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://poetry.rotten.com/failed-mission/failed-mission.jpg - Więc nie widziałeś jeszcze tego :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://poetry.rotten.com/failed-mission/failed-mission.jpg - Więc nie widziałeś jeszcze tego :mellow:E tam, to zwykły manekin :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja już nie wchodzę w te zdradzieckie linki. Wstałem dzisiaj rano jem śniadanie i pierwsze co mi na myśl przyszło to to co się znajduje w linku, który podał Markos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie zganiaj na mnie OSTRZEGALEM :P!!!! A co do fotek to to nie sa manekiny... ;p prosilbym zebyscie juz nie podawali rottenow ... bo to stare i nie modne ;p ;] ok ;p czekamy na jakas grafike :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Srasznie mi sie nudziło i zrobiłem takie coś: http://img392.imageshack.us/img392/7397/wszystkoinicpm4.png no i drugi obrazek: http://img441.imageshack.us/img441/318/p322kiwx2.png jutro lub po jutrze wrzuce lepszą wersje drugiego obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi