Farkraj Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 biały określany jest jako wszystkie kolory a czarny jako brak koloru czyli biały nie jest kolorem tylko wszystkimi kolorami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Nowy obrazek z blendera: Pozostaje zrobić twarz, ręce i stopy i można animować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Nie wygląda zbyt zachęcająco, to w zasadzie proste bryły, ale ćwicz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 to w zasadzie proste bryły Nom, najbardziej rzuca się w oczy szyja i głowa;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 może jak poprawisz to będzie jakoś wyglądał ps. on mi przypomina jednego z terrorystów w cs'sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 @up Właściwie to nie przywiązywałem do tego dużej wagi bo w grze użyję sprajta pomniejszonego kilka razy, więc nie widać. Powiedzcie chociaż, że karabin kozacki ;) Dorzucam blik .blend może się komuś przyda: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Karabin kozacki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Moja pierwsza animacja i w dodatku z użyciem kości :3 wiem nie zbyt efektowna XP No ale po pierwsze model był zrobiony na szybko by tylko przetestować kości po drugie jednak to mój debiut jeśli chodzi o animacje 3D więc śmiem was prości o wyrozumiałości ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mało tego jak narazie, jedynie nie wielki ruch rąk. Czekam na pełną animację człowieka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No a co byś takiego chciał zobaczyć ja na razie mam tylko zrobiony tulów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 @LionX Dagger w jakim programie robisz? Całkiem dobrze odwzorowany kształt, ale mogło być więcej subsurfa na ręce będą bardziej okrągłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 @LionX Dagger w jakim programie robisz? Całkiem dobrze odwzorowany kształt, ale mogło być więcej subsurfa na ręce będą bardziej okrągłe. Zrobione w blenderze No cóż model teraz wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Trochę paskudny moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Trochę paskudny moim zdaniem. No cóż to tylko model bez żadnych efektów, teksturek itp. itd. więc trudno się dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No i trochę za grube nogi ma ;p I taką dziwną twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No i trochę za grube nogi ma ;p I taką dziwną twarz. akurat nogi są spoko takie miały być to nie ma być postać zgodna z anatomią człowieka :3 no i kości działają naprawdę fajnie na niej zaraz szczelę jakąś animacje i rzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ło jezu, jakie nogi, mimo wszystko jak dla mnie do wymiany :P zaraz szczelę jakąś animacje i rzucę Czekam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 no i co lionx,mówiłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Marudzicie z tymi nogami XP A oto i ta animacja XP ła waży tyle co gra w gm 2.2mb XD Wiem nic nadzwyczajnego Ale chyba nie najgorzej jak na 2 dzień nauki XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Animacja dobra, jednak ręka mu 'przelatuje' przez nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 https://gmclan.org/uploader/3314/tekno_advance.png Jakby co ,to ta postać jest z Sonic the Comic UK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 3 nowe zdjęcia: http://www.south-lemon-studio.com/solmis/nov/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Fajne te zdjecia! Qrde jak ty to robisz, jak ja robie swoim aparacikiem to nigdy nie wychodzą takie ładne ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 020 - tego zdjęcia mogłeś nie wrzucać, na serio. Przecież ono jest kompletnie nieostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Oto moja grafika. Przerobiony Megaman ZX (recolor + zmieniony hełm). Chciałbym spytać czy dobrze cieniuję (hełm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Dziś testowałem sobie kości na modelu z osobnych obiektów i taka głupotkę zmontowałem XP http://pl.youtube.com/watch?v=gkW7jXgDkyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 @Marmot: Hmh, ślepy chyba jestem. xD @Kuba: Jak zawsze porządna robota... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Solmis, gdzie ty tu Kubę widzisz? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 śmieszna ta animacja :P fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 he he śmieszna ale fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi