Tymon Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Bamboo są lepsze. >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Moja próba stworzenia pixela (bez dopiskuart ,brzmi to lepiej niż okeaki ^_^ ) Playstation 3 : Off-Topic : Uploadnę zaraz wszystkie moje graficzki na mój uploader :) . PS:Te numerki to długość i szerokość w pixelach oczywiście XD. PS2:Tak ,robiłem to w półgodziny >_> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 E4:A takie se jeszcze wyskrobałem - specjalnie dla zycha : E5:Mam nadzieję ,że ostatni ,zaczniecie komentować i nie wiem ,co dalej będzie : Zychu tera wykorzysta to do przywołania boga kładziejów - demona Bruxonixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 We are all dead now!!! a zeby nie bylo najgorszy tygrys na swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Kleju: Tego tygrysa już parę razy pokazywałeś -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Druga próba z tabletem... ale coś mi buzia nie wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A takie cuś zainspirowane Winter Assault. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 http://img240.imageshack.us/my.php?image=katejurrasicyb5.jpg Tablet, próbowałem zrobić coś w deseń obrazków z GTA. Tylko nie chciało mi się kolorować, ni cholery. A i wiem - prawe oko (to po lewej) jest dziwnie zdeformowane. Cóż, bywa :P Kuba: no twarz dziwna, ale nadaje całości pewnego... klimatu? Nie wiem, jak to ująć, ale jest w porządku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 @Excolo - Zgapiacz!!!! Fajnie. No to masz warna. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Excolo: Czy ja wiem, prawe oko wygląda w porządku. Ale jeżeli to będzie miało by w stylu GTA, to wydaje mi się, że te szare obramowania są zbyt szerokie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 W ogóle nie powinno ich być, w artach z GTA były zwykłe cienie. Tylko mnie się nie chciało ich robić, tzn. żeby one sensownie wyglądały, to musiałbym pokolorować. @PoxiPol: hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 @Kuba: Fajne, ale moim zdaniem ogół psują białe miejsca, nie wypełnione kolorem. ;[ @topic: Kilka nowych zdjęć pod tym linkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 najlepsze chyba 003 i 008. w 005 grzyb obcięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mi się ewidentnie podoba 001. Pomimo, że to tylko gałązka to zdjęcie wyszło bardzo ładnie. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 zgadzam sie z tymonem, oo1 przez czarne tlo otrzymal ten nastroj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @Solmis: Jak inni uważam, że 1 jest najlepsze. @Excolo: Za proste. Wszystkie na razie zrobione skiny z JWorms: http://img206.imageshack.us/img206/1757/jwormskinsdj0.png Nie wiem, czemu to publikuję, ale co mi tam. Oczywiście będą rozwijane, gdy będzie się robiło nowe bronie. ;p @Excolo - Zgapiacz!!!! @Poxipol - Dziecko!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @UP: Heh, fajne robaki. Oby tak dalej, Jaklub :). Ale jeden robal wygląda jak ślimak (ten prawie na samym końcu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @Jaklub-A gdzie yoshi :( zgadzam sie jestem dzieckiem moich rodzicow, nie wiem co jest w tym zlego, z nieczgo bym nie powstal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Pięć nowych fotek pod tym linkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 nr 13 i 14 najlepsze, ale tak smiesznie fotomontazowo wygladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A taki sobie background zrobiony w paint'cie potem poprawiony w gimpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ten 'poprawiony' jest zbyt rozmyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ten 'poprawiony' jest zbyt rozmyty to jest background daleko więc taki ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Solmis, za bardzo rozmyte wychodzą Ci te zdjęcia. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ekwipunek do SL'a. (Dodałem znak wodny na wszelki wypadek ze względu na wzmożoną liczbę cwaniaków.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Bardzo mi się podoba :] , (w czym/jak) ty to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 W czym? W Fotoszopie i MS Paincie. Jak? To zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 EQ dobre, ale mam jedno zastrzeżenie do tych zarysów hełmu tarczy itp, tak nie pasują do reszty, takie za proste. Jakbym miał oceniać to dałbym +4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Całkiem ładnie to się prezentuje :) hmm, erpega robisz jakiegoś? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 SL oznacza soulland czyz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi