PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jak ocenicie ten domek? ps.nie zwracajcie uwagi na te napisy "stop" "restart" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 No takie puffff jakby ktoś dusił dym pod kocem i wypuszczał, raczej kiepsko to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 zwróciłem uwagę na napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jak ocenicie ten domek? ps.nie zwracajcie uwagi na te napisy "stop" "restart" kozacki ale trochę drzwi za małe :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jak ocenicie ten domek? ps.nie zwracajcie uwagi na te napisy "stop" "restart" Dziwna stylizacja, taki se prosty domek, zero cieniowania i semi-realistyczny dym. Trochę się to ze sobą gryzie. Brak konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ta pani rotoskopowana? Bo jak nie, to masz już niezły dryg do dłoni, a to ciężki orzech jest. Kompozycja bardzo miła, choć kolorystyka niezbyt w moje smaki, ale to już gusta guściki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Co Ty, za mało czasu (i chęci) mam żeby trenować rysowanie. Głównie przychodzi mi do głowy pomysł, szukam odpowiednich zdjęć, przerabiam je i tak tworzę swoje prace. Jedna praca na parę miechów czysto hobbystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 to ja może też dorzucę parę prac hobbistycznych z ostatniego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Podoba mi się, że masz swój styl i się go trzymasz. Ogólnie to jest grafika wektorowa tylko czy czasami też tablet? Kurde od tylu lat już chciałbym nauczyć się wektorowej, ale znajdź tu właśnie chęci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ten gość na pikniku wyszedł ######ście jak okładka jakiejś dobrej książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 jeżeli mam być szczery do bólu, to przyznam, że mój software składa się tylko z gimpa i powerpointa. Uwielbiam powerpointowe narzędzia rysunku i wygodnie się nimi operuje bardzo, a gimp z dobrym zastrzykiem pluginów daje radę też. Ogólnie to tabletu nie mam, tylko sobie czasem ustawię płynne rysowanie w pędzlu i jakoś da się działać samą myszką wtedy. Tych panów robiących jogę przerysowałem ze zeskanowanego szkicu ołówkiem, a pan na pikniku akurat moim zdaniem wyszedł tu najsłabiej, ale miło mi i tak za dobre słowo. Nie potrafię jeszcze operować naturalnie cieniem i to widać po jego beznadziejnych fałdach na koszuli to może dorzucę jeszcze swój dzisiejszy plakacik. Czemuż by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Naprawdę sztosik. Popróbuj może ogarnąć jakąś własną wystawę w galerii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 nie wiem do jakiego stopnia to ironia, ale tak na marginesie, robię te prace z myślą o portfolio na studia, co się zbliżają wielkimi krokami, a zamarzyło mi się ASP jakieś łódzkie, bo fajne nawiedzone loszki i nie widzą mi się studia ścisłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 No i kozacko bo na ASP to się ty akurat nadajesz. E:Jakiego Powerpointa używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 najnowszego i licencjonowanego :))) dodam jeszcze, że powerpoint ma fajny niuansik związany z symulowaniem trójwymiaru i można naprawdę niezłe rzeczy z pomocą tego wykreować. Tak na przykład sobie wymyśliłem kiedyś taki plakacik. Efekt niemal blenderowy, a wszystko za pomocą paru suwaczków. Powerpoint dobra rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 To nie była ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 taka tam animacja skradania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 pierwsze próby jako takich światłocieni i ludzkich sylwetek. Gruby Jezus w mistycznej pozie aka któryś składał origami za nasze grzechy. Ech, jeszcze daleka droga przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 a tu test losowej animacji idle zastanawiam się czy jest ok i czy czasem nie zmienić ruch ogonem na bardziej delikatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Musiałbym widzieć ten łagodniejszy ruch aby móc porównać, poza tym jest świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dużo łagodniejszy ruch ogonem, dałbym 5x wolniejszy ale w zamian za to płynniejszy- teraz wygląda jak oznaka zestresowania.Ogólnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 pierwsze próby jako takich światłocieni i ludzkich sylwetek. Gruby Jezus w mistycznej pozie aka któryś składał origami za nasze grzechy. Ech, jeszcze daleka droga przede mną spróbuj sobie najpierw naszkicować na bardzo lekko ołóweczkiem środek ciężkości i główne bloki z których składa się ciało, dużo łatwiej ci będzie. W taki sposób jak teraz jest ułożony to by od razu się gibnął na plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie moja robota tylko grafika. Potrzebuje szczerego feedbacku aby uniknac jakis niezadowolen w przyszlosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Vader bardzo symetryczne. Widzę że to nie jest mirror ale ogólny kształt jest prawie idealnie symetryczny. Wątpię czy taką pozę można gdziekolwiek wykorzystać. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Przygnębiony rycerzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie moja robota tylko grafika. Potrzebuje szczerego feedbacku aby uniknac jakis niezadowolen w przyszlosci barki wydają się za szerokie w stosunku do nóg a nogi wydają się mieć za szeroką szparę że tak to nazwę i są trochę w nie naturalnej pozycji oraz brzuch wydaje się również za szeroki taki klocek i ogólnie wygląda strasznie płasko, jeśli to koncept art nie wiem czemu niema stopy oraz osobiście wole koncept arty takie na kształt litery T edit : tak mi się nudziło i zrobiłem szybki szkic myszką czegoś podobnego :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 sorka za dubla n o ale chwilkę już minęło to chyba można :V co myślicie o takim ekranie wyboru profilu niestety jest pod koniec animacji bo testuje również ekran startowy, ujdzie czy do poprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 krók Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 dłoń nie pasuje do reszty imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi