PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Teraz dam coś na papierze. No no,wygląda dość zabójczo.Takie trochę rage mode:ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam, jestem nowy i miałem wstawić posta. czemu on ma szachownice stosowaną w lotnictwie polskim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupcake Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 czemu on ma szachownice stosowaną w lotnictwie polskim ? Nie było jednego symbolu oznaczającego wojska naziemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Więc dlatego lepiej oznaczyć go jako wojska powietrzne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupcake Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Więc dlatego lepiej oznaczyć go jako wojska powietrzne? Przynajmniej rozpoznasz oznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jakoś to do mnie nie ptzemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupcake Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jakoś to do mnie nie ptzemawia Czyżby...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czyżby...? Wydaje mi się, że szachownica pancerna jest obrócona o 45 stopni. Moim zdaniem powinieneś zwrócić uwagę na to co zauważył I am vader, czyli brak spójności w stosowaniu konturu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupcake Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wydaje mi się, że szachownica pancerna jest obrócona o 45 stopni. Moim zdaniem powinieneś zwrócić uwagę na to co zauważył I am vader, czyli brak spójności w stosowaniu konturu. 1.Każdy oddział w wojskach naziemnych Polski miał inne oznaczenia. Nie było żadnej obróconej szachownicy. 2.Czołg powstał w szkole na wolnych lekcjach.(dwóch konkretnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 1.Każdy oddział w wojskach naziemnych Polski miał inne oznaczenia. Nie było żadnej obróconej szachownicy. 2.Czołg powstał w szkole na wolnych lekcjach.(dwóch konkretnie) 1. Jeśli poddajesz coś krytyce to naucz się ją przyjmować. 2. Co to ma niby do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Czyżby...? jak gostek który chodzi do wojska mówi że złe oznaczenie to złe oznaczenie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Nie oszukujmy się, na gmclanie nie ma nikogo kto by się odważył pójść do wojska więc możemy na to przymknac oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ale mamy internet i wikipedie i papiery naukowe i dokumenty historyczne, wiec kazdy problem mozna ogarnac odrobina wyszukiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 tak se zrobilem z tego tutka (bez kamyszkow i dachowek bo po unwrapowaniu tego wszystkiego ostatnie na co mialem ochote to szukanie ladnych tekstur) blenderowcy miejcie sie na bacznosci, nowy zawodnik wkracza na ring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Podoba mi się, widzę tylko drobny szczegół, ten szyld jest za wysoko :D Z unwrapowaniem nie będzie dużego problemu skoro wszystkie meshe są osobnymi elementami. A to mój wipeout :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 bo w moim świecie wszyscy mają szyje gadżeta nie no, to jest już unwrapowane, wypaliłem ambient occlusion i to przekolorowałem, po prostu mój pierwszy unwrap i było trochę przytłaczająco, więc żadnych ładnych ścian ani nic już mi się nie chciało nie myślałeś o zmienieniu kolorów? jakoś tak strasznie retro to wypadło, może przez brak detali z oryginalnego Feisara no i te dechy na podwoziu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Podwozie wziałem z grafiki podwozia jakiegoś samchodu :D Clone toolem zrobiłem haha Statek robiłem na pałę z pamięci bez wcześniejszego przypomnienia sobie jak te pojazdy wyglądały. Low poly bo grałem tylko w Wip3out na PSX przez to nie za bardzo umiem sobie wyobrazić jak mógł by być bardziej szczegółowo zrobiony tego typu statek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 tak se zrobilem z tego tutka (bez kamyszkow i dachowek bo po unwrapowaniu tego wszystkiego ostatnie na co mialem ochote to szukanie ladnych tekstur) blenderowcy miejcie sie na bacznosci, nowy zawodnik wkracza na ring To teraz czas podmalować tę color mape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ogólnie estetyczne, tylko co ten typek robi? ;d E: coś się zesrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 siedzi na taborecie przy stole o który się opiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie widac pierwszej grafiki, jak pisałem posta to widziałem tylko ją, a nie tego typa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 coś się popsuło rzeczywiście. no to wrzucę z uploadera gmclanowego prace delikatnie wzorowane na ilustracjach do różnych magazynów pani Martyny Wójcik-Śmierskiej, stąd też ta filuterna kobiecość ich poz, drobność kończyn i zaburzenia perspektywy, bardzo lubię takie niuansiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 @up bardzo interesujący styl, wincyj!:D To i ja coś pokażę przy okazji:) Oto taki mały eksperyment z pikselkami: Jeszcze troszkę niedopracowane ale do czegoś poważniejszego jeszcze się ogarnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Moim zdaniem za duża paleta jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Moim zdaniem nie. Rozpikselowane 3D bez AA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 ale dużo ostatnio postów :D @Wojzax super to wygląda @ CupCake - ładnie się zapowiada @ Chell - szkoda, że bez tekstur, bryła ładna, ale ta podmurówka aż się prosi o jakiś kamyk albo cegiełke. Komin zdecydowanie za duży, starczy pół metra powyżej kalenicy, teraz to ma jakiś podtekst @Czołg Krymski - bardzo ciekawy styl, to są włosy na nogach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 tak tak, to włosy. W sumie mogłem użyć po prostu pociągłych linii, bo kropki dają bardziej wrażenie nieudolnie wygolonych nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 nie wiem co o tym drugim myśleć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nawet chyba rozumiem przesłanie tego ostatniego. Czołgu zrobi z nas jeszcze pretensjonalnych koneserów sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi