Temporal333 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Śmiechłem muszę przyznać, ale moim targetem na pewno nie są dzieci. Nie miałem intencji nikogo urazić, tylko tak żartobliwie nawiązałem do tych prawdziwych mężczyzn. Dziwią cię faceci, którzy oglądają kreskówki, gdy samemu tworzysz gry komputerowe. Wiesz to śmieszne coś co uznawane jest za współczesną formą zabawki. Twoim targetem nie są dzieci? Kto gra w te gry? 50 letni hipsterzy zajmujący się sztuką abstrakcyjną? Patrzenie na kogoś z góry jest trochę śmieszne gdy tak naprawdę jedzie się na tym samym wózku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Więc według Ciebie kto miałby tworzyć gry dla dzieci? Może właśnie dzieci? xD Oglądanie MLP przez ludzi w wieku +12 już kilka lat temu było smrodem na milę morską, a co dopiero dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jeżeli w ściśle homofobicznym kraju gość potrzebuje ująć swojej damskiej stronie poprzez oglądanie kucyków to czemu nie :^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Więc według Ciebie kto miałby tworzyć gry dla dzieci? Może właśnie dzieci? xD Oglądanie MLP przez ludzi w wieku +12 już kilka lat temu było smrodem na milę morską, a co dopiero dzisiaj. No spytaj się Nikasa. Zrobisz pod publikę grafikę kuca, mało męskie, bądź gościem siedzącym przed kompem i rób gry o śmiesznym ludziku w kapeluszu, tak bardzo męskie xD Hipokryzja niektórych naprawdę rozwala. Wiadomo że twory dla dzieci są robione przez dorosłych, ale niektórzy tego jeszcze pojąć nie mogą. Ktoś tu chyba nie rozumie jak działa świat i pieniądz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 nie no nawet spoko ten konik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 trochę mnie nie było, to macie takie dwie graficzki co ostatnio wymodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 ######ste czołg fajny styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wiadomo że twory dla dzieci są robione przez dorosłych, ale niektórzy tego jeszcze pojąć nie mogą. Ktoś tu chyba nie rozumie jak działa świat i pieniądz. Przyznajesz mi w tym rację, a jednocześnie próbujesz naśmiewać się z ludzi, którzy robią gry "dla dzieci". Naćpany, czy niespełna rozumu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Z tego co kojarzę to gry dla dorosłych i dzieci są robione przez dorosłych...Tak jak filmy dla dorosłych i dzieci są robione przez dorosłych...W skali świata najwięcej graczy na pewno jest wśród osób pełnoletnich.Nie ogarniam tej logiki...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Robi się tak ostro że chciałbym tylko wspomnieć że mój komentarz był chamskim żarcikiem. Co do bardziej poważnego podejścia: Nie macie nic lepszego do roboty niż czepiać się ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Przyznajesz mi w tym rację, a jednocześnie próbujesz naśmiewać się z ludzi, którzy robią gry "dla dzieci". Naćpany, czy niespełna rozumu? Przyznaję Ci rację bo nigdy nie negowałem tego, że gry dla dzieci robią dorośli. Niczego się nie naćpałem, po prostu nie zrozumiałeś chyba mojej wcześniejszej wypowiedzi. Wcześniej tylko nawiązałem do hipokryzji jednego użytkownika, który chciał pokazać jak bardzo jest męski i według swojej pokrętnej logiki nie tylko pojechał po mnie, ale i po własnej osobie. Żeby było jasne, z nikogo się nie naśmiewam a już tym bardziej z twórców gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 No nieźle, nawet nie sądziłem, że tak to się może rozkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 No spytaj się Nikasa. Zrobisz pod publikę grafikę kuca, mało męskie, bądź gościem siedzącym przed kompem i rób gry o śmiesznym ludziku w kapeluszu, tak bardzo męskie xD Hipokryzja niektórych naprawdę rozwala. Wiadomo że twory dla dzieci są robione przez dorosłych, ale niektórzy tego jeszcze pojąć nie mogą. Ktoś tu chyba nie rozumie jak działa świat i pieniądz. no tak, w końcu wiadomo, że tak samo kucyk jak i "ludzik w kapeluszu" to pedalstwo równego poziomu :bye1: @czołg: system rozjebany, wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Redesign gui do skradanki turowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Also przez tą smieszną gównoburzę zapomniałem skomentować: Czołg, serio dobre w ui. Also, czy to jaja tego typa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Kolejny projekt z serii babcinych hafcików. Tym razem zajmie minimum solidny rok, a może i dwa. 170x170, łącznie prawie 29 tysięcy kratek do pociągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 wybrałbym coś innego jakbym miał to dwa lata haftować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nowe postaci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 sklej z tego jakieś grywalne demko, bo graficzki się zapowiadają super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 heksy bym może ogarnął, sensowne ai już mniej, ale to co by mnie przerosło to multiplayer 1v1. Więc zostaną same grafiki, kiedyś moze cos z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 a jaki gameplay do tego planowałeś? Skoro to turówka to ogarnij multi gorące pośladki, z tym chyba nie bedziesz mial problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 "Wielka Księga Twórców Gier" mówi wyraźnie- grafikę rób kiedy już gra będzie grywalną grą. Stąd wiadomo że albo 1.Gra już jest 2.Gry nigdy nie będzie-bo to tylko rysunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Nowe postaci :) Super, tylko mi się nie podoba ta starucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 a jaki gameplay do tego planowałeś? Skoro to turówka to ogarnij multi gorące pośladki, z tym chyba nie bedziesz mial problemu No myślałem nad tym, nawet mgła wojny sens w takim systemie. Spróbuję to sobie rozpisać i może coś będzie, ale kurczę tak bym chciał zrobić online, mimo że wiem że to kupa roboty i opłacanie serwerów i co tam jeszcze. Super, tylko mi się nie podoba ta starucha Ale tak ogólnie, czy masz jakiś pomysł na nią fajny? @EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Used to* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Mam dyslekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No myślałem nad tym, nawet mgła wojny sens w takim systemie. Spróbuję to sobie rozpisać i może coś będzie, ale kurczę tak bym chciał zrobić online, mimo że wiem że to kupa roboty i opłacanie serwerów i co tam jeszcze. Tym bardziej warto zrobić lokalnego multi, żeby zobaczyć czy koncept działa i dopracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupcake Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam, jestem nowy i miałem wstawić posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam, nienajgorszy start, całkiem mi się podoba, ale radzę popracować nad spójnością: 1)Wszędzie unikasz czarnej obwódki to czemu na kołach ma być? 2)Masz anti-aliasing miejscami, a miejscami brak P.S. Twój link do steam nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupcake Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Teraz dam coś na papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi