Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To tylko szablon, każdy sobie robi własne logo, zresztą masz tam ct-ka. Tylko zaznacze od razu, że pixel art dopiero od kilku dni robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 heh no nie wiem czy jakiś fantastyczny będę robił ale pewnie tak, jak zrobie to pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nie jestem żadnym grafikiem.Oto ognisko do gry jak sie wam podoba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Brakuje cieniowania ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja tu widze ze starales sie chyba to pocieniowac i dobrze Ci wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Kamyki cieniowałem a płomienie nie wiedziałem jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Obejrzyj jak prawdziwe ognisko wygląda i na tej podstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ja bym proponował trochę bardziej takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Projekty plakatów: http://fc88.deviantart.com/fs44/f/2009/062...a_by_gnysek.jpg Edit: miniaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zdecydowanie wersja z tłem, 1 albo trzecia ale raczej trzecia. A co to za czcionka jest :P ? (trzeci plakat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No mi się też te z tłem bardziej widzą, ale zobaczymy co na to "góra", bo nie chciał bym narzucać debaty o wolności do "solidarności". Czcionka? 1942: http://www.dafont.com/theme.php?cat=113 - trzecia od góry. A dzisiaj kolejna grafika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 A takie dwie foty które zrobiłem i przerobiłem trochę w gimpie (fotki zrobione telefonem, nie mam nic lepszego :P). Przystanek: Noc: https://gmclan.org/uploader/5073/Noc.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ukryj tam murzyna i zrób z tego mindfuck :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No zdjęcia jak zdjęcia, cóż mogę powiedzieć. Zwykłe takie, co nie znaczy, że słabe. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Słabe, co to z komórki robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Gnysek, powzwól, że będę twoimi okularami: Słabe, co to z komórki robione? A takie dwie foty które zrobiłem i przerobiłem trochę w gimpie (fotki zrobione telefonem, nie mam nic lepszego ). PabloGM, jakiś mało mieczowaty ten miecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Dont hurt me, I was bored. Ps znalalzlem soposob na "realistyczne" Wlosy : ) Zabawa w PS Bazowwalem sie na jednym innym arcie, nie potrafie jeszcze do konca ksztalcic kontur. po prostu popatrzylem zapamietalem i rysowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Dziwne oczy, poza tym EMO!! Przeróbka w PS to pogrubienie konturów i dodanie EMOwskiego napisu "Dlaczego?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ten napis nie pasuje. : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ładna doniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Doniczka ujdzie, ale reszta to FAIL. :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Doniczka z otworem w krztałcie rombu, badziewne kijki i za...cie pocieniowane liście. Cudownie... :) Tymon: Nie ma to jak fachowo zrecenzowana praca, co nie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wygrzebałem kilka starych grafik: http://i44.tinypic.com/dy1728.png http://i43.tinypic.com/2uo4ch5.png http://i40.tinypic.com/ax1e1v.png http://i39.tinypic.com/lcmrb.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wiem ze brzydkie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 To czemu pokazywałeś? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Hmm, zauwazylem ze napis nie pasuje, ale jak na razie to nie bede przy nim grzeblal. Maci ejakies podpowiedzi jak by on powinien wygladac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jesli wam samym sie nie podoba to po co pokazywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi