Pental Stary Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Marmocie, ma wypowiedź na ten temat składa się z kilku wyrazów, nie łaska przeczytać całej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Layla to damskie imię :P @Solmis - ładnie ale brzydkie, kurde no! chodzi mi o to ze niestaranne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @copaconaco - dobre, nawet bardzo, tylko - w tym się zgadzam z innymi - miecz wygląda na zbyt duży, przez tą rękojeść .4/5, bo to nie jest jakieś Youtube czy Deviantart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 @Pental: ... To, że uważam, że "layla" mi nie pasuje na skrót od "layout" to nie oznacza, że nie przeczytałem do końca Twojej wypowiedzi, do jasnej ciasnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Oj, to samo co z Dawiddsem... To po co zacytowałeś MNIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Następny model 3D , nie jest piękny ale mi się podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Hmm a co to jest ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Shotgun :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Shotgun :D hehe Możesz dać jaśniejszą wersję?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 zbyt ciemne i to wszystko psuje bo prawie nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Gdybys nie powiedział co to jest to bym w życiu tego chyba nie zgadł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Walnij to na jasnym tle, bo trzeba się domyslać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Heh na jasnym nie bd bo jeszcze glupiej to wyglada, szczególnie "rączka" heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 bo Markuz specjalnie zrobił takie ciemne, żeby "rączki" nie było widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 no to lepiej zeby było widac wszystko z tą złą raczką włącznie niz nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 ta jest, nic nie widac - zrob takie zeby sie nie wstydzic pokazac calosci... a tu typ na ekran tytulowy nowej zarazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ten karabinek, który trzyma w dłoni ma moim zdaniem zbyt pusty bok. Taki sobie kloc =/ Sam ludek fajowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Własnie oprocz lufy nic dodac nic ująć, bo jak tak patrze to mi to bardziej na szyne metalową wyglada niz na karabin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Copo: Sam to robiłeś czy ściągłeś z neta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Copo: Sam to robiłeś czy ściągłeś z neta??? Cytat roku... Czyli copoconaco ściągnął z neta tego gostka, żeby go wrzucić do logo i na jego podstawie robi postać w grze, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Nobody: Wiesz, ja znam dużo ludzi, którzy tak robią. Wpisują w Góglach: Straszny potwór I wrzucają go do gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Widzicie jakie ładne zdjęcia :P Straszny potwór @copoconaco fajny ten żołnierz ile go robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Egze: Taa... najlepszy jest ten 4 od lewej w 2 rzędzie. Potwór Antek. Wcina ciacho. O kurde! Panika! Ja się tam nie bawię na razie w modelowanie 3d. Jak potrzebuję loga, to Wojzax walnie jakieś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 A ja zrobiłem coś takiego! :) :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ch3mical pewno tak robi Borek z Aliensami ta ? Markuz ładna lufa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 RD6: Ostrza mieczy 2-4 nawet ładne, przy pierwszym cieniowanie jest trochę złe. Rękojeści też są nienajlepsze, a ten shuriken(?) w ogóle nie pocieniowany. W dodatku żaden obrazek nie ma złagodzonych konturów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zrobiłem też inne! :) A te poprawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No to je pokaż. Tu masz mój mieczyk Popatrz na cieniowanie, bo choć twoje są małe to cieniuje je się podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ok! Zrobiłem coś takiego! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Skoro o mieczykach mowa... (w zasadzie nie wiem czy to miecz, czy sztylet) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi