Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 lol, Flaque, dostajesz 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Flaque, ale Ty masz pomysły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 3 najlpsiejsza :D ale juz przesadzacie, do galerii tresci z takimi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ej lol, gdzie ja powiedziałem, że to moje? Chciałem wyjaśnić znaczenie FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU... :0 Do pieca z takimi PoxiPolami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ej, Flaczek! Luknij na to :D (link do 4chan) EDIT: A nie, nieważne. To już było dawno znane. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Odkryłeś Atlantydę Korodziku drogi:) A żeby nie było offtopu macie krówkę w wykonaniu Flaczka, pokolorowaną w barwach NODu przeze mnie. Z czasów gdy Renegejd był jeszcze fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A ja sie chcialem popisac 2 rzeczami na dwoch zdjeciach, pierwsza to jak artystycznie wyczyscilem moj apart w komorce, po drugie, jaka artystyczna pilke zrobilem (ten temat to juz sie w Galerie zmienia, a mialaa byc Galeria Grafik :D) przed wyszyszczeniem, oraz najbardziej denerwujacy blad po wyczyszczeniu zdjecia probowalem robic w mniejwiecej tej samej pozycji Aha, i jest to gumka zrobiona z gumek RECEPTUREK, zajela mi 3 miechy na zdjeciu wygkada na mniejsza niz na prawde jest, wiec zaraz zrobie zdjecie z cyms co by okreslalo jej wielkosc, ale czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Z czasów gdy Renegejd był jeszcze fajny. Renegade dalej jest fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 @PoxiPol fajna ta "piłka" pozycz :) bo jeszcze takiego zastosowania gumek recepturek nie widziałem. No i roznica jest wielka miedzy 1 i 2 foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 na zdjeciu wygkada na mniejsza niz na prawde jest, wiec zaraz zrobie zdjecie z cyms co by okreslalo jej wielkosc, ale czym? Połóż obok linijkę ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Połóż obok linijkę ;PP Albo coś innego, co ma 10 cm długości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Nie, najlepiej jak mi zrobisz mi prezent i przeslesz z dostawą do domu :) wtedy ocenie czy wieksza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ostatnio sie nudziłem i ,,stworzyłem" ten obrazek , z GTA 5 , Prosze bez szczodrości obrazek jest na jaja, robiony 15min :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ten gosc w lewym gornym rogu i te ramy nie wygladają najlepiej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ten gosc w lewym gornym rogu i te ramy nie wygladają najlepiej ;/ Bo robiłem w pospiechu bo jechałem do wlck, a później nie dopracowałem ,i włożyłem na GMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Usun to, dopracuj i pokaz nam Arcydzieło godne GTA 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ostatnio sie nudziłem i ,,stworzyłem" ten obrazek , z GTA 5 , Prosze bez szczodrości obrazek jest na jaja, robiony 15min :D Piegi są po złej stronie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 to dopracije albo zrobie nowe i ujrzycie w gierce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A gdzie ten obrazek? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 wykasowałem, ale juz dałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jednym słowem brzydkie :P sorka, ale to po prostu wycinki z innych okładek... Na dodatek rozpikselowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nowy obrazek : (malowane tabletem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pablo-Gm: To cieniowanie na kamyczku czerwonym jest dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Wiem, wiem nie mialem pomyslu na ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ma dziwnie wgnieciony nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Klejacy to moj pierwszy obrazek z tabletem wiec nie ma co sie dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 W jakim programie robiłeś? Paint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 hehe w koncu ktos dla panny Rayne nos wgniotl ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 UPUP Paint ofc ladnie jak na 1 prace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 porownaj swoja pierwsza prace do pierwszej pracy kubyGm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi