Tymon Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ...na żółto i na niebiesko... W ogóle wprowadzić technologie z painta w życie, a świat byłby lepsiejszy. Pomazał bym sobie szkołę ołówkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 blur + scale/strech, zmniejszajacy obrazek z maxymalna jakoscia w GM potrafi z koslawego, krzywo i niedokladnie namalowanego obrazka zrobic cos co moze nie jest arcydzielem, ale wyglada jako tako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Gdyby to nie czarne tło i ta prędkość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Grafiki rządzą, zaraz chyba sam dosiądę się do GM-a i może coś się narysuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 ARrr nienawidze was ! Jutro moze dorzuce obrazki z młodosci pixelrtowania :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 witam. bawiłem się kiedyś, dawno dawno temu, za czasów młodości, obiektami i modelami 3d w różnych programach. I właśnie mi się przypomniało, że jakieś różności zripowane mam. dam tu pare panów. top down troche krzywe są ale mozna to zmienić. wystarczy paint nie ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Wow ja umiem rysować :boxed: Sorry, że anthro/furry, wiem że się tym BRZYDZICIE ale nic innego nie przyszło mi do głowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Eltix: Całkiem niezłe ;) Harrry: ale nic innego nie przyszło mi do głowy Oj to widzę, że za słabą wyobraźnię masz ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 eltix@ rox zanim przeczytałem twojego posta myślałem że zapodałeś nam grafiki z evil genius dam tu kilka panów postać nr 3 to chyba pani? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 @COPOCONACO: kocham cie za te tutoriale =* Przydałby sie tutorial klejenia drzew ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Przydałby sie tutorial klejenia drzew ;d jestem za. Copo co Ty na to? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud_ Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Może i ja zademonstruję coś własnej roboty. Logo naszego teamu: Całość zrobiona w Inkscape, jest także wersja z GIMPa, ale to tylko początkowy projekt :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Może i ja zademonstruję coś własnej roboty. Logo naszego teamu: <Tu było logo> Całość zrobiona w Inkscape, jest także wersja z GIMPa, ale to tylko początkowy projekt :P. No, nieźle, ale niestety, bez kolorów to jakoś sucho wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Tuksman: nie widziałes nigdy czarnych mrówek? ,_, Czy jestes daltonistą? Logo ładn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud_ Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No, nieźle, ale niestety, bez kolorów to jakoś sucho wygląda :P No a w jakich kolorach widzi Ci się to logo :jezor: ? Jak dla mnie, to logo powinno być przejrzyste, a duża liczba kolorów może to zepsuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Teraz tuxowi powinno się spodobać: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 hehe, kurde kiedyś tez kochałem bawic się kartką i ołówkiem... a teraz nawet paint zarósł pajęczynami... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Teraz tuxowi powinno się spodobać: :thumbsup: Zbyt kolorowe. Chciałem jedynie, żeby mrówa była czerwona (ciemno-czerwona) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 @Cloud, bardzo fajne logo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Teraz tuxiu pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Tuxmanowi chyba chodziło tylko o kolorową mrówkę, a nie całe logo ;) A co do loga, to mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Teraz tuxiu pasuje? Git :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ta pierwsza mrówka od Webzira to wyglądała jak logo jakiejś organizacji gejowskiej, a to drugie to znowu jak jakiejś organizacji anarchistycznej. Najlepsze oryginalne, czarne :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 zgadzam sie, czarne roxi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud_ Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Taa...widać macie sporo pomysłów (jeszcze tylko kolorów rasta brakuje :P), ale logo zostaje takie jakie jest. Chyba, że nie będzie pasowało do layouta strony. Wtedy może coś się zmieni :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Z nudów zrobiłem nowe logo PB Game Studios http://img187.imageshack.us/img187/9314/pbnotransprx4.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Antyaliasingu na chiński znaczek brakło ;p ? btw. wiesz chociaż co on znaczy, że go dałeś ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 brzydkie to logo, ten chiński znak wogóle nie pasuje do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ładne =( Ale kolory popsute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Z nudów zrobiłem nowe logo PB Game Studios http://img187.imageshack.us/img187/9314/pbnotransprx4.png Heh, nieudane, bo widać dominację czerwonego i czarnego :/. Chiński znak nie pasuje, bo tylko psuje cały obrazek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi