Misiek999 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Może zapodam kilka później. Tylko boje się że mnie "okradniecie" . To w ogóle nie dawaj ich do gry bo ktoś może zrobić screena i wyciąć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Heh... zobaczycie jakie miecze rysuje do soulland'a... zaniemówicie. ;) Może zapodam kilka później. Tylko boje się że mnie "okradniecie" :P . Jest tyle rodzajów zabezpieczeń zdjęcia (znaki wodne, jakieś pionowe poziome paski na obrazku...) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dobra... trudno się mówi: Oczywiście nie zezwalam na używanie tego bez mojej zgody. :P Ta broń to dwuręczna maczuga... "Pięść Ogra" B) Obecnie jest ok. 75 broni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dobra... trudno się mówi: Oczywiście nie zezwalam na używanie tego bez mojej zgody. :P Ta broń to dwuręczna maczuga... "Pięść Ogra" B) Obecnie jest ok. 75 broni... Wygląda ładnie, nawet bardzo, ale skoro to "Pięść Ogra" to dlaczego ta pięść wygląda na ludzką? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Najs :) Pokaż jeszcze kilka :D @UP: Wygląda na ludzką, ale jest trochę na nią za duża, nie uważasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 A to taki mieczy na szybko robiony: http://domino.cuu.pl/mieczciemnosci.PNG Ten miecz będzie użyty w mojej grze ale mniejszy i ładniejszy, więc nie zezwalam na jego użytek bez mojej zgody :P Jakieś 5-10 min roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @gumex: Mieczyk fajny tylko nie nazwał bym tego mieczykiem- bardziej sztyletem. Ale i tak fajny :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @gumex: Piękny :) Ale jak już mówił Kuba, wygląda bardziej na sztylet. Jakby ostrze było dłuższe, to ok :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Wiem za krotki trochę, ale to tak nas szybko robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 A po za rysowaniem "mieczy" umiecie coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja kiedyś dałem 3 izometrycznch żołnierzyków :P Może coś jeszcze namaluję, ale pomysłu nie mam :( E: A macie, nudziło mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @ TYMON:Przecież pisałem ze to maczuga a nie miecz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Umiem rysować izometrycznie, widok z góry i z boku praktycznie wszystko, tylko wole mniejsze obrazki rysować :] @down:Tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dobra, dla uściślenia... czy umiecie rysować coś po za 5 minutowymi pixelami? Up, 10 minutowe? Przy okazji przypominam: 10. Nie edytuj swojego posta, aby odpowiedzieć, zapytać etc. na następną w kolejności notkę. Lepiej napisz nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 A to taki mieczy na szybko robiony: http://domino.cuu.pl/mieczciemnosci.PNG Benzadziejne, nawalenie jak najwicej wygibasów na mieczu nie czyni go ciekawym itp. Takim czymś nie dało by się nawet walczyć. To ostrze nadawało by się na grot strzały. Na rękojeści trzyma się tam gdzie ma zwężenie? Jesli taj to po za tym "miejscem do trzymania" wszystko jest zagrube, cos takiego trudno było by podniesć, a co dopiero wymachiwać, jesli ktoś mał by na tyle umięśnione ręce aby tym walczyć, to by mu się już ręce tam nie mieściły. Zresztą zauważyłem że większośc z was stara się robic jak njabradziej "wybajerowane" miecze, a całkowicie zwalacie prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 South Park :P Stan mi nie wyszedł trochę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Bo to zaczarowany miecz był O:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @Nobody South Park dobry tylko szkoda że to takie małe bo bym się przyjrzał im dokładniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @ Micanser: Mój jest "wybajerowany"?... :blink: @ Nobody: Fajne ludziki.. i ty chciałeś na GG abym ci coś narysował... a sam potrafisz B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie potrafię rysować dużych rzeczy w Pixelarcie :( E: @UP: Potrafię, ale słabo. A twoje pixelki rokszą :P Z resztą sprite'ów Top-Down też nie umiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Akurat twojego "rękomiecza" nie miałem na myśli. W twojej broni ciekawi mnie tylko jak to możliwe że ta ucięta ręka cały czas jest zaciśnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Takie cuś na szybko. Może komuś na avatara się przyda?; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nawet nawet tylko mógł byś dodać AA bo tak to jakoś dziwnie wygląda. Szczególnie te tło. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Hitler w masce gazowej? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Harvi: Po prostu czarne mundury się o wiele łatwiej rysuje ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No dobra ja dam zamiast KubyGM jedna bron tylko Kuba juz mowil co sie stanie gdy ktos ja sobie wezmie xD Zacytuje Go xD Oczywiście nie zezwalam na używanie tego bez mojej zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Takim czymś nie dałoby się walczyć ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ale za to jak ładnie wygląda ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @Yoda: Hah,... dodam że - ta broń jest jednoręczna xD Edit: ... lepiej zobacz sobie mieczyk z FF ... ten taki szeroki, najlepsze jest to że machają tym jak pałeczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Wiem o jaki miecz ci chodzi, ale że ktoś tak zrobił, nie znaczy że wy też powinniście, ale skoro wam takie nierealistyczne miecze odpowiadają to róbcie co chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi