Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Woda wygląda jak niebieska trawa. Do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Woda wygląda jak niebieska trawa. Do poprawy. Bo faktycznie to jest zakolorowana niebiecka trawa. Przy brzegu chciałem uzyskać taki efekt, ze to plytka woda, a potem już coraz głębiej. Chyba rzeczywiście poprawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Denna woda. Skorzystaj z wody z WarZone 2100. Tam jest lepsza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Denna woda. Skorzystaj z wody z WarZone 2100. Tam jest lepsza ;p Eee, jak mam stworzyć grę, to wolałbym, żeby była w całości moja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Sirluki: Jeśli to jest zbiornik wodny typu rzeka czy staw to powinny być przy nim brzegi nie ? :P btw. na dnie zbiorników wodnych nie często widuję trawę, raczej piasek/błoto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Sirluki ,fajny recolor ziemi na wodę(bądz i tak fajny) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Propa, nie wiem czemu nie śmieszy mnie to ;/ Ale kreska fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mnie też nie śmieszy, ale niezły pomysł + rymy ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Sirluki: Jeśli to jest zbiornik wodny typu rzeka czy staw to powinny być przy nim brzegi nie ? :P btw. na dnie zbiorników wodnych nie często widuję trawę, raczej piasek/błoto :) :D Wiem, ale to narazie wersja próbna - po prostu czy woda przypomina wodę :) Jeśli będą robił gotową do gry, to na pewno będzie piasek/żwir :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Propa, nie wiem czemu nie śmieszy mnie to ;/ Ale kreska fajna. bo mam popaprane poczucie humoru No to coś ode mnie :D w sumie to mnie tez nie rozsmieszyło ;) ale komisy yoha nawet luz żeby nie było oftopoczenia dodam coś od siebie: http://img87.imageshack.us/img87/4097/kopiaangel2tn1.jpg blam zrombałem twarz i lewego cyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Twarz taka, męska =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 w sumie to mnie tez nie rozsmieszyło smile2.gif No czyli widać różnice w typie preferowanego humoru :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 ale komisy yoha nawet luz :* <3 czuję się dowartościowany! a co do pracy to ładnie ale nie uwazasz, ze glowa troche nieproporcjonalna? ja bym tak ładnie nie potarfił T_T wogole nie mam zdolności zrtystycznych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 :D. Animka ^^. Zabijacz czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 :* tylko bez czułości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Propa@ fajnie wyszło curel boy@ nieźle nieźle nie powiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Rayman i wojna konsolowych next-genów. Hłeh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 PS3 Rulez co chcesz ^_^ Raymana też sam narysowałeś? Jak tak to super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie, to rip z advance-owej wersji (swoją drogą pierwszy Rayman roksi). Reszta moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Dorób mu w ręce Sixaxis® :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 To jest mój weteran xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Aaaaaaa radioaktywny potwór z bagien :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Nowy avatar :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A co na nim jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jest jak chmury - każdy w nim widzi co innego... ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Filtr Cotout + plamy. Ale wygląda wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 To jest mój weteran xD Załączony/e obraz/y Nie ma to jak użyć 3 kolorów i w dodatku zrobic głowe wielkości jądra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 mnie to przypomina krzaczki trawki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Podoba mi się to co robi Cruel_boy, a prace reszty... cóż, ważne że podobają mi się prace Cruel_boya. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A alien ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi