IamTheLaw Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam ponownie, wiem, że zasypuję was pytaniami, ale sam nie potrafię do tego dojść: Powie ktoś jakiego skryptu mam użyć by po kliknięciu w przycisk program skopiował się do autostartu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 file_copy() - teraz wystarczy że znajdziesz w sieci informacje gdzie znajduje się autostart i tam kopiować pliki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 file_copy() - teraz wystarczy że znajdziesz w sieci informacje gdzie znajduje się autostart i tam kopiować pliki :) dzięki, pomogłeś mi bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a w folderze autostartu nie powinny znajdować się skróty do plików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ktos kiedys zrobil dlla do tworzenia skrotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 https://gmclan.org/up1558_4_Shortcut.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi