Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Oto temat, w którym będziemy dyskutować najnowsze gry i chwalić się dotychczasowymi osiągami. Teraz gram w Borderlands, świetny pożeracz czasu na nudne wieczory. Roaster wypadł mi z ostatnio ustrzelonego bossa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 borderlands wygląda u mnie tak: więc jedyna gra w którą ostatnio gierczę to dota. proponuje zagrać gmclanowo :) :( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 świetny "szczał" skrina podczas pokazu PRO STYLU WCHODZENIA W PODŁOGĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 więc jedyna gra w którą ostatnio gierczę to dota. proponuje zagrać gmclanowo :) :( :) http://www.heroesofnewerth.com/ Lepsza DotA. Gdyby ktoś chciał zaproszenie to bety to służę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 http://www.heroesofnewerth.com/ Lepsza DotA. Gdyby ktoś chciał zaproszenie to bety to służę. Ej, to będzie płatne. :( Chyba będę musiał tym razem za grę zapłacić. Choć po Demigodzie mam dystans do "kopii" Doty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A owszem, płatne, dlatego korzystam z darmowej bety. ;) Jeśli chodzi o mechanikę, to mamy do czynienia z wierną kopią oryginału. Większość postaci i przedmiotów ma swoje odpowiedniki w Docie. Niestety rzuciło się na to tyle ludzi, że czasami można uświadczyć serii potężnych lagów. Niemnie jednak pograć można, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany -> adres e-mail do mnie na PW. Mam jeszcze 7 zaproszeń do rozdania. Zaproszenia wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No to skoro nie ma ani jednej zmiany w postaciach to kupować nie ma sensu. Zaoszczędzę kasę na l4d2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Niektórzy herosi są podobno zupełnie nowi (mówię "podobno", bo nigdy nie grałem w klasyczną Dotę). Ale kupować też tego nie zamierzam, za duży współczynnik frustracji przy graniu. Do tego community jest do tyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Już po nazwach i opisach widzę że conajmniej 70% to kopie z Doty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A ja gram w Dragon Age'a ostatnio czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ostatnio gram w bierki, w marynarza (ostatniego bossa trudno przejść), a czasem w strip-poker w wersji dla jednego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja gram w Sins of Solar Empire. Świetny rts 4X w kosmosie. Wciąga jak krówki mordoklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 http://www.heroesofnewerth.com/ Lepsza DotA. Gdyby ktoś chciał zaproszenie to bety to służę. grałem, grałem. i jak dla mnie to jednak dota > hon. fakt, hon ma kilka fajnych ficzerów (np statystyki czy ten systm anty-leaverowy), ale pograłem kilka razy na becie i wróciłem do oryginału. jeszcze raz przetestuje jak się skończy beta i wyjdzie finalna wersja. z innych klonów to jeszcze w league of legends grałem. odstawiłem dość szybko, jakieś przekombinowane. a demigod wygląda patologicznie (i mam za słaby sprzęt). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja ostatnio gram w pirackiego Borderlanda (Syrenką) i oryginalnego Modern Warfare 2 :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja raz na 2 tygodnie odpalam FIFĘ 09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja ostatnio gram w pirackiego Borderlanda (Syrenką) i oryginalnego Modern Warfare 2 :3 Świetny interes - spiracić fajną grę a potem dać się naciągnąć na grę z 4 godzinnym singlem. Z piratowania to zaraz mi się ściągnie Street Fighter Alpha 3 i Castlevania: Symphony of cośtam, i będę grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Bo w pirackiego Borderlanda da się grać na multi, a w MW nie (poza pirackimi serwerami pełnymi hackerów) :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 a ja przeszedłem wczoraj CoDa 4 i jak miałem kupić modern warfare 2 to podziękowałem im i co najwyżej ściągnę pirata skoro modern warfare przeszedłem może w 5 godzin grania :) ogólnie myślę żeby powiększyć swoją kolekcję oryginalnych gier o dragon age'a ale muszę jeszcze dozbierać a z piratów to ściągam prototype i a później borderlands ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Czekam aż wyjdzie dodatek do L4D2 i wtedy kupię. Na razie próbuję przejść całe Legacy of Kain od początku do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Bo w pirackiego Borderlanda da się grać na multi, a w MW nie (poza pirackimi serwerami pełnymi hackerów) :3 A ten crack co wyszedł do multiplayera, to czasem nie pozwala grać na IWNet? Ja teraz gierczę w oryginalnego Left4Dead 2. Tylko boty gorzej działają niż w demku ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Czekam aż wyjdzie dodatek do L4D2 i wtedy kupię. To przecież dodatek do L4D1. No chyba że chcesz L4D3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie, czekam aż przerobią to na DLC, które pewnie będzie płatne bo jak fani kupili L4D2 to kupią wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja gram sobie w Mother 3, oczywiście w angielskim tłumaczeniu fanowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja wlasnie zdobylem wszystke pokemony w Pokemon saphire ! Stracilem tylko 3 lata zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A mnie wkurzyło L4D2. Zresetowało mi achievmenty które zdobyłem przy przechodzeniu pierwszej kampanii, a w drugiej durne boty mnie nie podniosły na końcówce mimo, że żaden zombiak nie był koło mnie, tylko zwiali do helikoptera i nie dostałem achievementa za kampanie >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Czemu grasz z botami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Bo by go brazylijczycy zjedli żywcem na jakimś dedyku ruskim za nieznajomość mapy. Jak grałem w L4D z botami to tak mnie smoker szczęśliwie złapał że zablokowałem przejście i nie mogli go ustrzelić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 To tak, ostatnio zagrywam w oryginalnego Xpand Rally Xtreme - ukończyłem 25% gry - grałem łącznie z 3.5 godziny. Jestem w 7 interwale na 11 możliwych w F.E.A.R. Początek kampanii w Drakensang. I któryś z kolei poziom w Shadowgrounds. Aktualnie gram tylko w to. Fallord. edit: Co do Borderlands pisałem o nim strasznie dużo na swoim blogu, jednak jest STRASZLIWIE NUDNY. CHOLERNIE NUDNY :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Strasznie nudny? Nie, po prostu mało urozmaicony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ale małe urozmaicenia doprowadzają do tego, że gracz jest ciągle zanudzany. Od pierwszych kilku minut gry. (btw. Ten robocik ma najfajniejszy charakter z jakim się spotkałem w grach komputerowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi