Adriann Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Więc tak,znacie jakiś fajny i prosty w obsłudze program do obróbki rysunków i "wprawiania ich w ruch" w stylu Pivota,czyli np zaznaczam nogę postaci i mogę ją łatwo obrócić,w grafice jestem zielony ale nie najgorzej rysuję więc może coś z tego wyjdzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 w grafice jestem zielony ale nie najgorzej rysuję Czyli co w końcu, umiesz rysować czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Źle się wyraziłem,umiem rysować w realu(a nawet tescoxD ) a na kompie to już...nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wyraziłeś się dobrze, tylko wojzax chciał się głupotą pochwalić. Przetłumaczę ci wojzi, jeśli nie rozumiesz "umiem rysować, ale nie znam się na obróbce komputerowej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Jak umiesz dobrze rysować to może warto pomyśleć o tablecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Więc tak,znacie jakiś fajny i prosty w obsłudze program do obróbki rysunków i "wprawiania ich w ruch" W grafice rastrowej nie spotkałem się z takim programem. Ewentualnie grafika wektorowa, no ale z niej się nie korzysta w grach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ale eksport do rastrowej jest, przynajmniej w Inkscape i Corelu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 w corelu jest możliwość tworzenia animacji poprzez stworzenie szkieletu? ;o Ale jak to wygląda dokładniej? Animacje tworzysz przy pomocy szkieletu w grafice wektorowej i eksportujesz do rastrowej, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Anime Studio (ew), Flash, Photoshop i "inteligentne obiekty" - może nie do tego stworzone ale dość wygodne narzędzie, a nawet Blender się wpasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dobra dzięx all coś z tego wykminie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Z darmowych polecam Artweaver :) Pozdrawiam, maciej-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi