Arcalian Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Kto wie jak się nagrywa co się robi na ekranie telewizora :) Chce nagrać jakiś filmik z NFS MW na ps2. Zła nazwa tematu, Masz 20 min na zmiane, innaczej Warn. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Turbodymomen zawstydził Arcalian'a znalazł link w google sam. http://zyrardow24h.pl/index.php?showtopic=5945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nic z tamtego mi się nie sprzydało, bo nic nie skumałem :rolleyes: , [wydaje mi się że musisz bezpośrednio pod PS podpiąć jakiś porządny sprzęt video i nagać nieco w ciemno. Chyba że da się równocześnie podpiąć PS pod TV np. chinch i video pod Euro złącza] bezpośrednio pod PS podpiąć jakiś porządny- jaki? Chyba że da się równocześnie podpiąć PS pod TV np. chinch i video pod Euro złącza-wtf? Nie znam się na tym dalej też nie wiedziałem co i jak zrobić :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 jak masz nagrywarkę dvd to sprawa chyba wydaje się prosta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 kamere w dłoń i nagrywasz, ot. cała tajemnica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Taa, i może cieszyć się wspaniałą jakością filmiku ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 podpinasz kompa pod telewizor złączem VGA. Potem konsole jeżeli ma złączkę i twój komp też pod wyjście TV w kompie. Włączasz program do oglądania tv i masz taki jakby bypass bo sygnał idzie przez kompa i wyświetlany jest na tv. Możesz wtedy na kompie uruchomić jakiś program do nagrywania i nagrać grę. Tak mi się wydaję o ile naprawdę komp i konsola mają wyjście pod TV (kablówkę itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Albo prostsze rozwiązanie - podpinaj konsolę do karty telewizyjnej i korzystaj z niej tak jakbyś korzystał przez kartę TV z magnetowidu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Spróbuję znaleźć w kinie domowym nagrywarke ,lecz nie wiem czy mam tam nagrywarke i próbowałem szukać ale nie znam tak dobrze angielskiego.. podpinasz kompa pod telewizor złączem VGA Nie mam możliwości podpinać kompa pod telewizor... Albo prostsze rozwiązanie - podpinaj konsolę do karty telewizyjnej i korzystaj z niej tak jakbyś korzystał przez kartę TV z magnetowidu. Jak byś dokładniej wytłumaczył jak się to robi ,bo ja nawet nie wiem gdzie jest karta telewizyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Skoro nie wiesz gdzie ona jest, to jej nie masz, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 może ściągnij emulator PS2 i włóż płytkę z grą do cdromu w kompie wtedy będziesz mógł nagrać np. frapsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 może ściągnij emulator PS2 i włóż płytkę z grą do cdromu w kompie wtedy będziesz mógł nagrać np. frapsem Emulator PS2 + Fraps??? Jakbyś chciał mieć galerię zdjęć złączoną w film to prościej jednak cyknąć aparatem zdjęcia i potraktować je Windows Movie Makerem zamiast się tak torturować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Emulator PS2 + Fraps??? Jakbyś chciał mieć galerię zdjęć złączoną w film to prościej jednak cyknąć aparatem zdjęcia i potraktować je Windows Movie Makerem zamiast się tak torturować. word! polać mu ;) co prawda to prawda... na emulatorze PS2 to możesz najwyżej mario 8bit puścić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Listopada 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 E tam, dla mnie emulator jest dobrym źródłem sprawdzania, czy obrazy płyty z grą działają jak trzeba, czy to jakieś fejki :) Co do zgrania - karta TV to raczej jedyna opcja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi