Shumix Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Robię grę i kiedy chcę przejść do next roomu to znikaja wszystkie itemy z ekwipunku oraz inne ważne rzeczy. Czy da się przenieść prostym sposobem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ustaw te itemki w następnym roomie? Jak już masz to zastosuj zmienne globalne albo tablice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Chociażby zmienne globalne. Albo zaznaczenie Persistent w obiekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 w grze RPG ciężko dodać itemki które zdobyłeś w poprzednim roomie, a ze zmiennymi nie dam rady nie ma innego sposobu? EDIT: Dam linka https://gmclan.org/uploader/6056/8e3a325420.gmk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Masz przykład inventory na stronie, który wykonałem zresztą ja. Niestety, nieraz trzeba pozmieniać grę, żeby móc coś uzyskać, więc ja bym o zmiennych pomyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 a ze zmiennymi nie dam rady nie ma innego sposobu Robisz erpega nie potrafiąć operować zmiennymi?;o Nie ma innego sposobu. Najlepiej weź sciągnij przykład ekwipunku/inwentarzu z forum, sporo takich tematów już było nawet ostatnio, napewno znajdziesz :) EDIT: Dam linka Nie, nie będziemy Ci robić nowego ekwipunku w Twojej grze, jest dużo już przykładów na stronie i pytań na forum na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Po pierwsze trzeba było zaznaczyć persistant- myślałem że wiecie chyba że se jaja robicie lub nie zrozumieliście mnie https://gmclan.org/uploader/6056/8e3a325420.gmk lepiej zobaczcie co uzyskałem edit: gnysek zrobiłeś edit czy wcześniej napisałeś że treba persistant? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Pisałem od razu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki ale jednak znalazłem w innym poście choć wcześniej szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi