mipo57 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 chcę zrobić taki zabieg jak w gta 1 że jak podchodzę d budynku z przodu to widać przednią ścianę a jak z prawej to prawą ścianę. W tym poście: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6882&hl=gta2 przeczytałem że to nie 3d tylko jakieś vertexy. i pytanie co to jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 To wierzchołki w trójwymiarowej przestrzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie ważne co to jest... Do takiego czegoś potrzebne są obliczenia, a nie definicje vertexów :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Do rysowania 3D, 2D. Ogółem prymitywów ;) Można je wykorzystać do tworzenia sztucznego oświetlenia i wielu innych rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dzisiejsza podstawa grafiki 3D, mogą być wykorzystane także w 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi