MultiDude28 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dobra nie marudźcie, nie 13 i 12 latki tylko 13 i 13 (żal że patrzysz na wiek a nie znasz umiejętności), a poza tym zmiana planów gra robiona będzie w 3D jak takie Gta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 a poza tym zmiana planów gra robiona będzie w 3D jak takie Gta. mówisz? powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Mam pytanie dotyczące modeli. Animacje można od razu robić w Zbrushu czy trzeba np. w 3DsMaxie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ehh .... ta gra wg mnie ma swoj styl wiec chyba lepiej bedzie jak zostaniecie przy obecnym wygladzie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ale my koniecznie chcemy w 3D :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Multi <- GM nie pociagnie na dluzsza mete gry 3D .... Mnie sie podoba tak jak jest teraz , jedynie grafe poprawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Michał jakieś tam wtyczki do gm'a da i git, moje pytanie Animacje można od razu robić w Zbrushu czy trzeba np. w 3DsMaxie???? (animacje żeby np. atak nożem do gm'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Michał jakieś tam wtyczki do gm'a da mówisz? powodzenia :> ( deja vu? :0 ) radze, lepiej zrobcie ta gre w 2D a bedzie te 40% szans ze zrobicie, a odpusccie sobie gre 3D ktorej za chiny nie zrobicie bo brak jakiejkolwiek wiedzy o tym ze strony programisty. badzcie odrobine realistami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ja tylko dodam aby dodatkowo zdemotywować do tego Michała - wyobraź sobie teraz, jak będziesz pisał do np. tego system strzelania i fizykę samochodów. No chyba, że zamierzasz zrobić grę ala gta bez samochodów i broni, to ok. ps 10 użytkownik(ów) przegląda ten temat (0 gości i 0 anonimowych użytkowników) 10 Użytkownicy: Dawidds, Matyxon, Kargul, Crackkk-GM, Maximal, en_6280, Wojzax, Osiem, MultiDude28, szpaq99 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dawidds co Ty mowisz .... Wg mnie cudem bedzie jesli oni skakanie zrobia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Odpowie mi ktoś czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Tak jak wyżej. Szkoda by było dać zapowiedź i nie skończyć gry, a w 3d rady sobie nie dacie. Zostańcie w tym projekcie na 2d skończcie ją, i wtedy dopiero stwierdzcie, czy jesteście gotowi na 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ale my koniecznie chcemy w 3D Bo Ci pewnie Michał wperswadował że sobie poradzi. Postaw mu się i powiedz że robienie tego w 3D to głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 inaczej zmarnujesz talent godny rozwijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Za góra tydzień zmienicie zdanie i zostaniecie w 2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 2D? Oni za tydzień rzucą się na 4D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Lol, my chcemy w 3D i tyle, pytam się jakim programem można robić modele do gm'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Tym ktory robi modele 3D : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Choćby blenderem odpowiadam Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ja nie wymyslilem zeby robic w 3d, ale stwierdziłem że takie trudne to nie bedzie.. no ale skoro twierdzicie ze w 2d. teraz np gm odrzuciłem zobaczyłem takie XNA ale tam to nie wiadomo o co chodzi a w c++ to nie dam rady.. kurde zeby w gm'ie nie cięło to bym zrobil w 3d a tak to nie wiem w czym robic. w ogole juz kompletnie stracilem motywacje na całą tą gre. teraz planuje zrobic tak: Zobacze jak to będzie w gmie if będzie źle { robie w DwaDe } else { kontynuuje w CzyDe } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ja nie wymyslilem zeby robic w 3d, ale stwierdziłem że takie trudne to nie bedzie 3d jest bardzo trudne XNA to biblioteka graficzna do C#. Najpierw skończcie tą grę w GMie w 2d, chociaż z takim zapałem to wy nic nie zrobicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ogole juz kompletnie stracilem motywacje na całą tą gre. Można się było spodziewać, że tak to się skończy. if będzie źle Oj będzie, będzie. Nie próbuj podchodzić narazie do 3d bo tylko się zrazisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to bym zrobil w 3d a tak to nie wiem w czym robic.Po prostu, w gmie w 2d... ;| Zrozum, że 3d jest nie na Twoje możliwości, i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dawidds, a później się pytasz, skąd wiem, że jesteś jedynakiem. Ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 no dobra w 2d robimy e: 777 postów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 no dobra w 2d robimy Nikt nie spodziewał się takiego zwrotu akcji! A tak na poważnie to ciekawi mnie czemu tyle osob rzuca sie na 3d czy mmo czy inne historie, jakby zwykla dobra gra 2d byla zbyt latwa do zrobienia (a jednak skonczone dobre gry na gmc wychodza moze z 2-3 razy na rok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No najpierw zrobimy w 2D a potem może jakieś Disorted 2? A jeśli chodzi o modele to nie było tak źle : Przykładowy dresiarz mojego wykonania :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 i myślisz że game maker by takiego dresiarza udźwignął? :D model fajny ale ma dużo za dużo polygonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No wiem, ale potem chcieliśmy robić w programie XNA ale Michałowi kod nie pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Fakt, jeżeli ten model Ty zrobiłeś to gratulacje (tylko brzuch mu się zapadł), ale nie do GMa z takim. Może z grafiką nie będziecie mieli problemów, ale już z programowaniem tak. ps. Jak taki dobry z Ciebie grafik, proponuję poszukać kogoś, kto zna się na kodzeniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi