SLy Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Premiera Dragon Age: Początek zbliża się wielkimi krokami. Najnowsze dzieło studia BioWare na sklepowe półki trafi 6 listopada. Z tej okazji zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie dotyczącym wspomnianej gry. Na zwycięzców czekają: jeden kod promocyjny umożliwiający bezpłatne pobranie gry ze strony www.eastore.pl oraz trzy zestawy gadżetów. Żeby wziąć udział w konkursie wystarczy odpowiedzieć na trzy proste pytania: 1. Kim była matka Morrigan? 2. Jak nazywa się kraina, w której toczy się akcja gry Dragon Age: Początek? 3. Wymień trzy inne gry z gatunku cRPG, których twórcą jest BioWare. Odpowiedzi (wraz z danymi osobowymi) przysyłajcie na adres dragonage@bractwocienia.com do 12 listopada do godz. 23:59. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone 13 listopada 2009 roku. Powodzenia! Regulamin oraz inne informacje znajdują się na stronie konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Czemu reklamujesz ten konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Sądząc po buttonie Almory, Bractwo Cienia to jego strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dragon Age kupię jak wymienię sprzęt. Nie zamierzam zmagać się z pokazem slajdów podczas kombosów czarami. btw, czyż ściąganie gry tego pokroju nie zajmie wieki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 A ja mam PS3 i wolę wersję konsolową :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 W Początek też zamierzam zagrać, na konsoli oczywiście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 A ja się już zgłosiłem :) Zresztą, biorę udział we wszystkich konkursach o jakich wiem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jest wieksza szansa ze zostaniesz zjedzony przez rekina plywajac w wannie niz to ze wygrasz w lotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ej, Sly, widzisz, jest sprawa. Źle zinterpetowałem zasady regulaminu i wysłałem niepoprawny mail, w którym zawarłem nie tylko odpowiedzi, ale i dane osobowe. Czy mogę wysłać nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 I bardzo dobrze, że podałeś dane osobowe. Losowanie odbędzie się 13 listopada i wtedy chciałbym podać wyniki wraz z imionami i nazwiskami zwycięzców, a w ciągu jednego dnia mogłoby mi się nie udać z nimi skontaktować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dużo trzeba się nagooglać, żeby znaleźć odpowiedzi ? Mogę spróbować szczęścia, jak wygram to oddam w jakimś konkursie na GMC bo na PC pewnie i tak mi nie pójdzie, poza tym mam jeszcze Neverwintera i Wiedźmina do przejścia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wszystko można znaleźć na www.dragonage.pl ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Gnysek, kupiłeś wiedźmina w dniu premiery i jeszcze go nie przeszedłeś ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Tak, bo mam zepsutą kartę graficzną a nie chcą mi jej wymienić. Co to za granie, jak po pół godzinie musisz resetować kompa bo się artefakty robią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W takim razie udane kupno :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi