Japanstache Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Temat powstał ku pamięci starszy gier, może nieco zabugowanych, brzydkich, krótkich, ale klimatycznych i fajnych. Wielki plus za dodanie informacji, czemu ta gra się nam podobała i czemu inni też powinni ją sobie przypomnieć. No i link do gry, jeśli już go na forum nie ma. Wczesne wersje niewydanych gier również mile widziane. 1. Parszywa Dwunastka screen Tragiczne dialogi, okropny system obrażeń i prosta grafika to nic w porównaniu do dumy jaką czujemy gdy pistoletem likwidujemy snajpera zza ekranu w zniszczonej Warszawie. Ogólnie pojedynki na pistolety i omijanie nadlatujących pocisków tworzą klimat, którego nie da się porównać z żadną inną produkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Backdown Propy Dawno temu w to grałem, ale i tak zapamiętałem jedno - muzykę i to dla mnie wystarczy, żeby miło wspominać tą gierkę :D dNb :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Madd House Jakluba Serio? moje pierwsze pamieci z GMClanu. Niedlugo po zagraniu w ta gre zalozylem konto. Bylem fanem Jakluba, iz mial 12 lat, robil niesamowite gry, i byl moderatorem. Czesto do tego wracam, iz Jet Set Willowy styl wciaga, Grafika odpycha, a muzyka usypia, i nie musze sie meczyc aby isc do lozka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1343 platformówka szy-de z brzydką, ale klimatyczną grafiką. to całkiem grywalne jest. Grafika odpycha, a muzyka usypia, i nie musze sie meczyc aby isc do lozka. miałem problemy z bezsennością, ale odkąd poznałem Maddo House©®@, zacząłem wysypiać się jak należy. TENK JU JAKELUB Edyta: dodałem opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jaklub, pisz solucję do Maddo House, teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Allah Akbar - Zemsta Taliba by copoconaco. Ta gra to było COŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Sztasz, ta gra jest larwiejsza od Shi : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi