Micanser Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Moge pokazac screeny http://www.gmclan.org/up863.html , bo zrobilem juz 4/5 gry. jesli pokaże wam to, to nie bedize sie opłacało przechodzic pełnej wersji. (jeśli wogule się ona komuś spodoba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No, poza demkami borka ostatnio nie było niczego ciekawego, więc czekam z niecierpliwością. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No no no! Zapowiada się bardzo ciekawa gra :thumbsup: Czy to będzie coś na wzór Diablo? I czy sam robiłeś graficzkę ludka i stworów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No brawo wyglada to bardzo dobrze :thumbsup: Kiedy bedzie ukonczona ta gra? :P 100 post :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nie wiem jak, a jesli zrobie sklep to fabuła się popieprzy Fabuła może być ne liniowa.A poza tym to narysuj domek zrób do niego room,w środku da sie lade i sklepikarza i nastepny room który poazuje półke i robisz że jak klikasz na broń to zabiera ci np. ze 20 zeta i dodaje do inventory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Postaci i stworków nie robilem sam (po za nietoperzami i niektórymi innymi), tylko przerobilem, gra nie jest robiona na wzor Diablo (nawet w 1% nie mozna jej poruwnywać z diablo) Sklepu nie moge zrobić poniewarz nie zgadzalo by sie z fabułą (fabuła w skrócie jest taka że jako jedyny pozostałeś prz życiu i nie zostałeś zamieniony w kamień, dlatego trudno bedzie zrobić sklep)Przedmioty i magie zdobywasz stopniowo z fabułą, nie ma jednej dużej mapt tylko sa pojedyncze pokoje (poniewarz gdy zrobie jedna dużą mape, i ustawie by ekran szedł za postacią, to inferens zostaje w miejscu, lub ginie pod obiektami) Narazie jeszcze nie zabardzo potrafie robić rużne ciekawe rzeczy w GM, jeśli wam sie spodoba i naucze sie róznych przydatnych w RPG rzeczy to możliwe z zrobie następną część z Sklepem itp. (Narazie nawet nie wiem jak zrobic by po zdobyciu jakiejś ilosci punktów po przejściu do nastepnego nie tracić tej ilości i nie mieć zera, przy okazji napiszcie jak tak zrobić) Chcę żebyście tej gry którą robie (jest w 90% ukonczona, jutro powinna być) nie traktowali jak RPG tylko jak coś RPG podobne (napisałem że to coś w rodzaju RPG poniewarz przeliczyłem się z moimi możliwościami i nie wiedziałem jak to inaczej nazwać) Wiem że niektórych z was ta wiadomość odjeła chęci do zagrania :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja tam nadal z chęcią zagram, nawet jeśli jest tak jak mówisz. A z grą chętnie pomogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zapowiada się ciekawie, czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Gra na 99% będzie już w sobote ( tego jednego procenta nie ma jakby stało się coś ważnego i niespodziewanego) Gra jest gotowa w 95% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Czekam z niecierpliwoscia... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 GRA BĘDZIE JUŻ DZIŚ OKOŁO 20.30 !!!!! Poczekajcie Mam problem, prubuje plik z gra w formacie rar umiescic na stronie ale nie mogę,jak prubuje wczytuje się strona, po kilku minutach przestaje i nic, gry nie ma!!!???? POMOCY!!!!!!! HELP!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 http://rapidshare.de lub http://megaupload.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Już jest http://rapidshare.de/files/17435588/TGS.rar.html Dzięki Pietrus, ocene napiszcie na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ogolnie gra mi sie podoba mysle ze trzeba popracowac nad sterowaniem... Menu oraz Grafika mozna troche dopracowac. A tak po za tym to ok :) Ocena: Grywalnosc:7.5/10 Muzyka:9.9/10 Grafika:7/10 Ogolna ocena:8/10 Ps.Dzieki za umieszczenie w Creditsach :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dzięki za tę ocenę Bobo, czekam na oceny innych (ciekawe kto pierwszy przejdzie gre) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Chciałeś zrobić rpg'a, ale wyszedł tylko hack'n'slash. Ale całkiem niezły. Sterowanie troche ciężkie, mało urozmaicone mapki, ale ogólnie fajnie się gra. Czasem nie widać herosa, mógłbyś popracować nad przeźroczystymi ściagami ;) Grafika elegancka, muzyki nie oceniam (miałem głośniki wyłączone). Liczę, że giere będziesz aktualizował, bo może wyjść coś naprawde dobrego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jak zrobić aktualizacje do gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wydajesz nową wersje gry i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Aha, kapuje, myslałem że trzeba jakiś specjalny programik czy coś w tym stylu, nie zabardzo chc mi się aktualizować tej gry, ale może jakąś aktualizacja zrobie za kilka dni Ale jest taki problem, jeśli ustawie że ściana robi sie półprzezroczysta kiedy Hero się zbliża, a gdy oddala to robi sie normalna, to w miejscach gdzie jest dużo ścian gra strasznie zwalnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Usuń plik o rozszerzeniu *gb1 bo to jest plik roboczy i można edytować grę!! PS:Posortuj sobie obiekty w foldery, będzie wygodniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Aha, spróbuje, mam pytanie, czy ktoś przeszedl tą grę zanim ją ocenił czy tylko włączył, zobaczył początkowe poziomy i wyłączył?? (nie bardzo chce mi się robić uaktalnień bo chce spróbowac zrobić teraz gre innego typu) Pierwsze uaktulnienie do gry jest tutaj http://rapidshare.de/files/17466479/TGSv2.rar.html uaktulnienie to poprawia: -Ściany robią się pół przezroczyste gdy jest za nimi postać -Gra powinna ma dwa zakończenia ( w pierwszej wersji też były dwa, ale jedno nie działało) -Poprawione sterowanie (moim zdaniem teraz jest wystarczająco wygodne) Używaj czegoś takiego jak EDIT. //Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Pietrus dobrze mówi, to raczej hack'n'slash. Mogłbyś dodać jeszcze możliwość rozwoju bohatera. Poza tym wszystko ok, gierka ładna i przyjemna :) Tylko trochę za łatwa. Pograłem trochę w w wersję pierwszą, teraz pobieram drugą i postaram się ją całą przejść. I jeszcze mam pytanie: czy grę da się jakoś zapisać? Bo jak przegrałem, i kilknąłem na "Ostatnia gra" to nic się nie działo... No nic, idę popykać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Żeby gra się zapisała musisz stanąc na niebieskim okręgu (jets taki co jakiś czas) Mam pytanie jka zrobić żeby ekran był podzielony (dla 2 graczy) przykład ze strony mi nie działa, nie wiem czemu :( (wersje Game Makera mam już zarejestrowaną) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A... to już wiem czemu mi nie chciało wczytać :) A żeby zrobić podzielony ekran, musisz ustawić w roomie dwa viewy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Aha, kapuje, dzięki. Chce zaznaczyć że gra The Gloomy Stronghold jest w 90% zrobina na klockach, jest tylko kilka prostych skryptów (to dlatego że jeszze nie bardzo potrafie się nimi poslugiwać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Cześc może mi ktoś powiedzieć jak zrobić pistolet i zeby bohater mógł z niego strzelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie odświerzaj starych tematów,i używaj ''szykajki'' :P P.S:Sory że sie bawie w moda,ale nie mogłem nic nie napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Co to pytanie ma do tego tematu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 :crying: Słuchaj wiesz że jestem owy i 4 miesiące temu nie mogłem ściągnąć, i teraz jest problem bo jak przez 30 dni plik nie jest ściągany to go usuwa rapidshare a ja chce w to zagrać, daj to na gmclanie albo jeszcze raz na rapid prosieeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 http://www.gmclan.org/up863.html plik TGS.rar, jest to niepoprawiona wersja z kilkoma błędami, ponieważ nie mogłem znaleźć tej poprawionej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi